... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
naftaman
Auto: BMW E46 330d 135kw
Kraj: Trnavský

Re: Čím vás vytáčajú pasažieri vo vašich autách?

Pondelok, 25. Marca 2013, 21:55

Hajecek napísal:
n dalej ked sa nekdo zacne vypytovat na auto co to je za motor jaky to ma vykon jaku to ma maximalku a podobne veci, najlepsie je ked sa do toho aj tak vobec nerozumeju a citaju len knizky a to je este ten lepsi pripad ](*,) ](*,) ](*,)
=D>

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 25. Marca 2013, 22:05

najradšej mám keď sa ma pýtajú nato aký je to motor a nasleduje výrok "pane bože to ti zožere hlavu", no zaujímavé je že zatiaľ mám hlavu na mieste a auto sa ani nepokúsilo ju zožrať :D a ani si to neviem predstaviť, asi si tú hlavu budem musieť strkať medzi viscovrtulu alebo tak

a zaujímavé sú aj vulgarizmy ktoré opúšťajú ústa pasažierov pri každom kickdowne :mrgreen:

veľmi ma vytáčajú pasažieri ktorí si musia všetko vyskúšať/ponastavovať, prestavia sedačku, stláčajú okná hore/dole, nastavujú ventiláciu, atď., pritom sa zvezú len dva kilometre ale proste bez toho nevydržia

na bordel pod sedačkou spolujazdca ako popadané omrvinky čipsy atď. som si už zvykol, ale keďže je vinník známy tak stačí raz za čas dať priateľke do ruky vysávač a problém sa vyrieši :D
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

jararak
Auto: skodofka 120l

Utorok, 26. Marca 2013, 08:30

kedze sa hram na autostopara tak take veci ze omrvinky ma netankuju, zatial sa ma na 100% ludia pytali ci ozaj mozu konzumovat

co ma ale tankuje je kam pchaju tie nohy. ved koberceky maju velke ako svet a aj tak stale stopaje niekde mimo.

minule ma nasrali 3 zenske, za cestu z Ba do Ke som stal asi 10 krat na Wc, nevedeli sa zosynchronizovat
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Borisss

Štvrtok, 28. Marca 2013, 04:45

jararak napísal:
kedze sa hram na autostopara tak take veci ze omrvinky ma netankuju, zatial sa ma na 100% ludia pytali ci ozaj mozu konzumovat

co ma ale tankuje je kam pchaju tie nohy. ved koberceky maju velke ako svet a aj tak stale stopaje niekde mimo.

minule ma nasrali 3 zenske, za cestu z Ba do Ke som stal asi 10 krat na Wc, nevedeli sa zosynchronizovat

To su zeny, tym treba na wc OVELA castejsie nez nam, chlapom. Nejak s tym musime zit, no :lol:

Jok3er
Auto: malotraktor

Štvrtok, 28. Marca 2013, 11:22

nevim ked som na pive tak situacia sa meni... :mrgreen:

svekin
Auto: e46 330cd
Kraj: Košický

Utorok, 30. Apríla 2013, 08:46

Akoze hnevat sa kvoli tomu, ze niekto si stisi radio pri volani, otvara si okno, ked sa setri na klime, ze si nastavi sedacku aj ked ide kratko? To nechapem, co vas serie spolujazdcova sedacka, ked na nej nesedite?
A frajerkine vlasy? Tak im kupte do auta plavecke ciapky alebo sacky na hlavy. Boze, co sa tu uz riesi, ako mam rad svoje auto, aj si ho puntickujem vacsinou kazdy vikend ale priorita by mala byt nech sa cela posadka citi dobre a nie nech do neho nastupuje ako do totalitneho rezimu, kde je vsetko podla Ducceho.
Avenger to napisal krasne na 3. strane.

Mna serie akurat trieskanie s kufrom. A nechapem to ked s nim buchaju hlavne octavkari a pod, kde kufor staci pustit.
A dobra finta na debilne reci je na sekundu VOL MAX, kde dotycny pochopi vsetko. :)
E46 330cd (flipper)
E36 316i (zabka)

londonh
Auto: F10 520d
Kraj: Zahraničie

Utorok, 30. Apríla 2013, 12:23

Nedavno ma absolutne dorazil kolega, ktoreho som zviezol na jeho sukromnu cestu tak, ze som si nadbehol 400km do ciela svojej cesty sluzobnej,
ked 12 hodin sladucko spinuskal vzadu a zobudil sa ako babatko, len ked potreboval prebalit alebo nakrmit, tak sa zobudil,
nepovedal ani buuuu, ale zapicoval si, ze keby si bol byval kupil letenku, tak by tam bol za 5 hodin vsehovsudy aj s cestou na letisko a nemusel sa "jebat v tomto jebnutom aute"

Mal som 10 chuti otocit to a odsoferovat tych 1400km naspat. Prisaham bohu, takychto ludi porodnik 3x do vzduchu vyhodil, ale len 2x stihol chytit...
F10, 520d, r2012 Citrinschwarz
E46, 316i Compact, r2002 Grey Green
Opel Antara r. 2011 Калуга моя любовь

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Utorok, 30. Apríla 2013, 13:07

keď na spolujazdcovej sedačke sedí v 99% prípadoch tá istá osoba ktorá má tú sedačku nastavenú pre svoje pohodlie tak áno vytáča ma to keď si tam niekto sadne len na 2kilometre a hneď sa pustí do nastavovania, pritom sa v pohode zmestí len proste musí všetko oskúšať
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Don
Auto: BMW 318i E30
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 9. Mája 2013, 10:50

u mna co ma najviac nasralo bolo ked mi niekto.. (boubou) strčil nedopite pivo do priehradky kde som mal vsetky papiere od poistky aj STK no proste vsetko.. :D a este jedna vec ma vie nastvať.. ked zrovna nemam naladu a vsetci do mna hucia ze podme sa odviesť... že šak mi daju euro na benzin... ](*,)

Simpson
Kraj: Košický

Štvrtok, 9. Mája 2013, 13:17

Don napísal:
vsetci do mna hucia ze podme sa odviesť... že šak mi daju euro na benzin... ](*,)

no tak si musíš zohnať kamarátov, ktorí budú vekovo na tom tak, že budú mať vodičáky

Kwaky
Auto: 2013 BMW F13 640i

Štvrtok, 9. Mája 2013, 13:59

Mňa úplne dorazilo, keď som viezol frajerkynu kamarátku s jej frajerom vzadu, a tí dvaja asi 3000x krát stiahli a vytiahli roletky na bočných a zadnom okne ](*,) . Stále sa pri tom smiali že aké je to úžasné a skvelé. Ja som už myslel že vytiahnem pálku a ROZJEBEM IM HLAVY DO PICI !!!! Bohužiaľ som mal auto ešte krátko a nevedel som že mám poistku aby sa nedalo v zadu s ničím hrajuškať, a keby som im vynadal a to by asi neskončilo iba pri slovách, u frajerky by som zrejme skončil.. Našťastie už viem o tej poistke, a mám ju nonstop zapnutú.
2012 AUDI A7 3.0 BiTDI S-Line - Ex
F01 730d mod. 2012 - Ex
E65 745i - Individual - Ex
E39 528i ///M - Ex

auto111

Štvrtok, 9. Mája 2013, 14:05

To bude tym ze ludia maju casto hrče ako Fabie s vybavou holobyt - takze taka roletka (v BMW) je pre nich najvyssi level luxusu (ktory treba ohmatat). :D :D

Kwaky
Auto: 2013 BMW F13 640i

Štvrtok, 9. Mája 2013, 14:08

auto111 napísal:
To bude tym ze ludia maju casto hrče ako Fabie s vybavou holobyt - takze taka roletka (v BMW) je pre nich najvyssi level luxusu (ktory treba ohmatat). :D :D

Skoro si trafil, týpek má feliciu HrzdaPiča edition a týpka má Daewoo Tico..
2012 AUDI A7 3.0 BiTDI S-Line - Ex
F01 730d mod. 2012 - Ex
E65 745i - Individual - Ex
E39 528i ///M - Ex

Pežot

Štvrtok, 9. Mája 2013, 14:20

Tu poistku som pouzival vzdy, ked som niekoho viezol. Automaticky som ju zapinal so slovami ... nech Ta nenapadne tresknut dverami :lol:

Vlad

Piatok, 10. Mája 2013, 03:14

.
Naposledy upravil/-a Vlad v Štvrtok, 6. Apríla 2023, 15:06, upravené celkom 1 krát.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 216 neregistrovaných