kazdopadne zalezi na tom na akeho experta natrafis. Na Leone som mal 17" OZ UL a pasoval som ich presne na karoseriu aj ked v papieroch bolo ET50 vpredu/vzadu. Takze dopredu som dal ET 48 a kolesa sedia super, netrcia. No dozadu bolo treba dat ET 35 aby boli ako tak vpasovane, no stale netrcali ani neboli utopene. Tato kombinacia ma dokonca TUV certifikat pre Leon a nosil som ju v aute, ale slovensky organ moze TUV viete co
Zastavili ma zeleni a ze ci su to povolene kolesa. Tak ja reku ze ano (rozmer pneu je OK) ale chlapec hned vedel kolka bije, lebo vraj aj on ma Leona a snazil sa to napasovat a nesedi to ak je to podla papierov

Tak kukol ci nemam podlozky, ale hovorim ze nie. Videl ze zadne disky netrcia von, nesuchaju ani nic podobne... nastastie to bol slusny chlap, pozrel ze je to diskami, na rovinu sme sa porozpravali a povedal som mu ze tam su ET35. Nieco potom hovoril ze ak by chcel, ze mi moze zabavit doklady dokym to nevratim do povodneho stavu, ze nech si na to davam pozor, ale on to robit nebude, oni su tu dnes na kontrolu alkoholu. (fukal som) Vraj ak je na to TUV malo by sa to dat zapisat do dokladov, ze si to mam radsej skusit vybavit pre buducnost (jasne ze som to nespravil :) )
Poprial mi este stastnu cestu a dovi-dopo.... verim tomu ze ak by mal blby den alebo by to bol nejaky chnup, dopadne to inak.
BMW 320d E91Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II
"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"