BMW je synonymem pro autentický, do budoucnosti hledící automobilový design. Autentický v tom, že design poukazuje na zážitek, který vás čeká. Dodrží slib, který se naplní ve chvíli, kdy spatříte auto.
mozno by to chcelo niekoho s tym istym motorom a povymienat poskusat s dobrymi aby som neobjednaval barzake kokolokotinky....halo ludia nemate niekto autiak s M43 motorom? PRIEVIDZA a okolie :) klubaci pomoozte :)))
nazdar,mozno neporadim,ale u mna sa tiez prejavilo toto,mne vypisalo chybnu lambda sondu,plus ten ventil odvetravania pal.nadrze.chcem to este raz dat na diagnostiku,lebo nechcem zbytocne investovat a skusat.tak dufam,tento tyzden sa mi podari zistit.a napisem,ak nieco nove som sa dozvedel
Zdravím. Tak mám absolútne rovnaký problém so šklbaním motora (M43 316i) hlavne za studena, prídaním plynu za studena a nič, padaním otáčok (400-500) hlavne keď brzdím ... tak ale nedočítal som sa tu už ako to vlastne dopadlo či to bolo tým snímačom polohy vačky alebo ee. ak čosi múdre viete, sem s tým Dik