Chalani vidím že na speed show sa nechytil nik....... Čo ostatné väčšie zrazy tohto roku? Pezinská Baba, resp. na Carat, resp. BIG BMW, resp. BB-ZV zraz (ak bude). Čo vy na to idete tam niekto niekde?
takze ja idem aj na babu pezinsku, aj na carat idem, a isto aj BB-ZV, cize vidime sa
a kedy spravime zraz v TN?? len bmw samozrejme
>BMW g31 30xD >BMW f10 530xd ex >BMW e70 X5 30d ex >BMW e92 330xd ex >BMW e60 525xd ex >BMW e39 535i ex >BMW e36 320i QP ex >Jeep Cherokee 2,5TD Limited ex >BMW e39 525 TDS ex
chlapci nevedel by mi niekto z vas pomoct s audiom v aute? zrovna som zacal tak trochu riesit preco mi nehraju repraky v plate vzadu...najskor som myslel ze tam niesu ale su...tak som hladal problem dalej a narazil som na toto da sa to neako prepojit s radiom Pioneer co tam mam? ja som z elektriky uplny jelen...
chlapci 535ka porobena riadenie konecne vYmenene,olej v samozvore vymenene,rameno rozkasovane vymenene uz len treba naraznik kola a dufa ze sa najblizsie vidime na trencanskom zraze
Roman to je nedostatkovy tovar...... ja som kupoval na bbs 70€ nove z ebay......drahe ako svina......, inak pocuj chcel by som zastriekat tu hrdzu, resp. opravit, mohol by som u teba v garazi? co mi na to bude treba? smirgel, kotuc do flexy, git, zakladovku, a farbu v spreji namiesanu? kde mi to v TN namiesaju? poradis?