... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Dendo napísal:Vcera vecer o pol osmej cca na zjazde z pristavneho mosta do ruzinova. Pekna cervena E30. blikal som, kyval cez siber ale sofer neodzdravil len okolo mna potom preletel a zmizol. Klubak? mam pocit ze to bola mozno FaMartova byvala iS. Ale este sa mi nestalo aby niekto s E30 ani neodblikol
Huli808 napísal:
Priznávam sa k tej peknej červenej 30kea zároveň sa ospravedlňujem, zrejme som bol zamyslený abo slepí
ViktorDDD napísal:včera na puchovskej išla oproti pekná biela e39, ja som sedel v modrej e39, asi niekto z klubu lebo sa veľmi pozeral![]()
a priznajte sa ktorý klubák býva na podnikovej? včera som tam náhodou zatúlal a zrazu vidím zaparkovanú e32 750i, o kúsok ďalej ďalšia e32, a o ulicu ďalej tiež zvykne stáť jedna e32, a ešte sa sťažujete že je ich málo
RudyJames napísal:S kym sme sa vcera rano "nahanali" na D1 Bratislava-Senec? Cierna E91 330xd, BA-824 tusim.. Ja som bol na bielej E90 318i, BA-101..
Kamienkami si ma zahadzal slusne, tak som drzal par metrov odstup, ale do 230 nam to slo pekne, potom ti tam vosli auta a ja som odbocoval na Senec..
Didymus napísal:
Teba som videl v piatok v Centrali. PS: Uz pocuvam to Tvoje radio, celkom fajn :)
RudyJames napísal:Je to mozne, 17:30-19:30 som tam bol, parkoval tak blbo pri eskalatore.. Dakujem, to som rad, ze sa Anténa paci, robime to spravne, uz len aby sa to rozsirilo medzi ludi..