... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Wincik napísal:super....dakujem ti moc :) idem sa stým mrdať...nech to už možem poskladať.....neznášam ked mám rozobratý celý interier.. ( ešte som neskladal nič...ak by som to mal zle zapojené náhodou...ale tak nemalo by to byť....) ešte otázka...takže všetky kábliky čo boli zapojené do čierneho konektora na malo BC...možem zapojiť vlastne do čierneho konektora veľkého BC však ?
maiki napísal:ja check nemam, a chybu mi neukazuje, takze asi je to vypnute.. hodnotu vam mozem pozret ked budem v aute... :)
IGI BC sa da prekaliborvat aj cez diagnostiku... ak nevies nastavit viac je dost pravdepodobne ze je z ineho auta resp R4
vsetky funkciu a nastavenia su vypisane na CZ fore v linku co som uz daval.. myslim ze to staci :)
Wincik napísal:tak problém s teplotou vyriešený....napojil som to na koncovku čo som dostal ku palubáku....ale tam boli dva hnedo sivé káble...naozaj...ak by niekto neveril....kľudne spravím foto...jeden ide z pinu číslo 1 a druhý z pinu číslo 8 (ktorý slúži na meranie teploty ) ...ja som to pripojil na ten káblik ktorý ide z pinu číslo 1 a to bol problém ...takže teplota už ide :)