... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
martines-mt
Autor témy
Auto: BMW 320d
Kraj: Žilinský

problem s kurenim

Utorok, 9. Apríla 2013, 23:25

nazdar pani mam mensi problem z kurenim aj ked uz je po zime tak navyssi cas to urobit do dalsej zimi ked kurim v aute tak niekedy ide slaby teply niekdy zas silny teply vzduch neviete v com je problem? ci mam vymenit kabinovy filter alebo mam zavzduseny chladiaci system lebo kym sa auto vykuri tak to je na spasenie :? a este ked mi ten teply vzduch tak hapruje ... poprosim o radu diky :shock:
new : E46 320d
EX : E36 Compact 316i
EX: Skoda favorit LXI 1.4

Hajecek
Auto: E36 325iA Cabrio
Kraj: Bratislavský

Re: problem s kurenim

Utorok, 9. Apríla 2013, 23:37

ked pridas motoru tak ti zacne z fukarov fukat horuci ze ? inak ide len taky vlazny ... presne tento problem mam aj ja a nikto mi s tym nevie poradit a som lenivi vyberat radiator aby som pozrel ci nieje zacpany :D

martines-mt
Autor témy
Auto: BMW 320d

Streda, 10. Apríla 2013, 10:44

praveze aj ked pridavam to je jedno chvilku ide vlazny a niekedy horuci vzduch
Hajecek napísal:
ked pridas motoru tak ti zacne z fukarov fukat horuci ze ? inak ide len taky vlazny ... presne tento problem mam aj ja a nikto mi s tym nevie poradit a som lenivi vyberat radiator aby som pozrel ci nieje zacpany :D
new : E46 320d
EX : E36 Compact 316i
EX: Skoda favorit LXI 1.4

Wincik
Auto: BMW 325 TDS

Streda, 10. Apríla 2013, 11:14

mne to robilo na TDS-ku ked som mal málo vody v chladiacom systéme.(chvíľku kúrilo....a potom o 5 minut zimný vzduch ) .......peľový filter nebude mať vplyv na to či fúka teplý alebo vlažný vzduchu....ten bude mať vplyv iba na intenzitu fúkania......ale ak si ho ty ešte nemenil...tak by som ho vymenil....(ja som mal taký zajebaný....že to nechcelo ani prefúknuť :D )

johnyfly1
Auto: E36/316i compact

Streda, 10. Apríla 2013, 11:34

mne fuka taky vlazny vzduch aj ked mam auto uz zohriate poriadne zacne kurit az po hodnej chvilke...auto mam poriadne odvzdusnene, riadiator zapchany urcite nieje kedze som dava druhy a precisteny, vodny ventil je tiez OK :D jedine co som neskusal je este vodna pumpa ze by nemala sily to tam potlacit :mrgreen:
E36 compact 316i           (||||)(||||)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní