... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Dendo
Auto: E30 325i
Kraj: Bratislavský

Re: [E30 320i] Wanted

Nedeľa, 7. Apríla 2013, 11:39

Tricku kupil moj kamrat. Uz na nej makame. Bola dost zubozena. motoricky a podvozkovo celkom OK, kasna vyzera tiez fajn. Uz sa na nej pracuje.Vymenena je uz cast toho interieru (nvm co sa tam stalo ale vsetky sedacky vyzerali ako ogrcane a v aute smrad neskutocny). Vymeneny rozdelovac tak uz ide na 6 valcov. Zadne svetla vymenene za nederave. Vymenene vrieskajuce palivove cerpadlo. takze tak. Nebojsa wanted , tricka sla do dobrych ruk. :wink:
Dorifto, repairo, dorifto. The way of the sideways samurai!
E30 M52B25DET
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
Wanted
Autor témy
Auto: 5 metrova pi*ovina
Kraj: Nitriansky

Re: [E30 320i] Wanted

Nedeľa, 7. Apríla 2013, 13:16

Dendo napísal:
Tricku kupil moj kamrat. Uz na nej makame. Bola dost zubozena. motoricky a podvozkovo celkom OK, kasna vyzera tiez fajn. Uz sa na nej pracuje.Vymenena je uz cast toho interieru (nvm co sa tam stalo ale vsetky sedacky vyzerali ako ogrcane a v aute smrad neskutocny). Vymeneny rozdelovac tak uz ide na 6 valcov. Zadne svetla vymenene za nederave. Vymenene vrieskajuce palivove cerpadlo. takze tak. Nebojsa wanted , tricka sla do dobrych ruk. :wink:

To ma tesi chlape no pocul som ako dopadla po pol roku statia, ten intros sa domnievam, ze vlhkost a meniaca sa teplota sposobila nejaku plesen lebo inak si to neviem vysvetlit... inak neviem kolko vam povedali coho sa bat nemusite tak rozvody komplet menene, je tam vymenena vodna pumpa predne tlmice, hadice som menil od cerpadla az k vstrekovacej liste a koleno pred vahou vzduchu je nove inak ak by nahodou nieco prdlo mozem skusit vyhrabat faktury aby sa dala reklamacia pripadne vybavit (co sa tyka tlmicov alebo tychto drahsich suciastok) vsetko ma nabehane max 1000 km (niektore suciastky som menil tesne pred odchodom do zahranicia). Keby bolo treba nejake info kludne informuj a na trickku som zvedavy! :thumbup: :thumbup:
E60 https://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/lci-edition-t121863.html
E32 DC58865
ex: E30 M20B20
Yo´ mama is so fat, when she walked by the TV, I missed 3 episodes!...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 27 neregistrovaných