... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Jannci napísal:ked niekoho zablokujes, a zablokovany zavcola policiu, tak ta ta vyzve, aby si preparkoval... ked ta nezastihne, tak ta moze nechat odtiahnut (videl som to live na sidlisku jednom) a ked ti pri odtahu auto poskodia, mozes si narokovat za servis.
k dokazovaniu pani si to urcite nafotili, tak ti proste ukazes, ze to je hlupost, mozno ta DI ani nebude riesit. mna uz malo velakrat riesit DI za obdobne priestupky, ale predvolanka prisla len zoparkrat.
A podpisovat nic nemusis, staci, ked da niekto podnet na DI s nejakou dokumentaciou (fotkou, videom, listom) vtedy ta DI moze predvolat, ako to nezmietne zo stola este predtym
Asvo41 napísal:druhemu autu nesmieš blokovať vyjazd minuly rok som zaparkoval na reserve potreboval som vybehnuť do panelaku po notebbok a s5 cca 5 minut len majitel reserve sa postavil kolmo predo mna a zablokoval ma a zavolal meskačov ja som to mal za 20e on za 50e![]()
no ale v tvojom pripade si nekupil ani listok na parkovanie a tebe by mali dať pokutu tak to je prinajmenšom zaujimavéty si ho nemusel blokovať blokovali ho ty pred tebou a basta
Pežot napísal:Poriadne si si to mal nafotiť :) celú situáciu. Ak to máš, tak si v kľude ... akože je to fakt slovo proti slovu a hlavne keď je to miesto dostupné z druhej strany, tak si ich mal poslať do faka, že Ty si tam parkoval od rána a on sa tam dostal z druhej strany ... vybavené
Pežot napísal:Určite áno :) ale ja si myslím, že to hodia do koša ...
Mňa len raz predvolali a to som im to vysvetlil ... totiž tu v baráku býva jeden meskáč a mi vysvetloval, že mám parkovať pred lídlom, tak mu vravím, že teda jeho auto chcem vidieť pred lídlom ale nie pred barákom. Stíchol a odvtedy som tam nebol už ani raz![]()
Len proste sa nesmieš nechať ububukať