... všetko o BMW ...
jose86 napísal:Zdravim pani, uz tu boli rozoberane podobne temy, ale ani v jednej som nenasiel potrebnu odpoved.Kedze som kupil E61, kde sa vo vybave nenachadza ziaden bluetooth telephone kit, potreboval by som zistit aky typ bluetooth jednotky (TCU,MULF1/2) potrebujem na sparovanie telefonu so systemom navi professional a ci je uz nejaka predpriprava na bluetooth-ko v aute alebo budem musiet tahat kable nanovo. Mam 530xd E61 s radiom professional. Dakujem
posledne znaky VINka: C024146
r.v.: 4/2008
badbat329 napísal:http://www.ebay.de/itm/USB-Bluetooth-3-5mm-A2DP-Stereo-Audio-Music-Receiver-Link-fur-PC-Lautsprecher-/130785350115?pt=MP3_Player_Zubeh%C3%B6r&hash=item1e736a11e3#ht_3193wt_1139
???
airbone napísal:dimensionone
Co tam mas konkretne, aky "vyrobok" ??? To a2dp by som chcel... Ako presne ti to funguje a s cim?
mmisso napísal:Caute vsetci, toto by ma tiez zaujimalo - a ak by sa tu i niekto nasiel, kto by vedel moju 520d (e60) dovybavit bluetooth modulom na sparovanie s telefonom (hands-free plus pocuvanie hudby), rad si to u neho rovno hned aj objednam... Predpripravu na handsfree neviem ci mam, i ked na volante mam pre to tlacitka, pre istotu vsak pripajam poslednych 7 cisel VIN: CX23232 Dik moc