... všetko o BMW ...
buboja napísal:ahoj mam potrebujem poradit .
mam bmw E53 po facelifte s takov vybavov co mozno su na slovensku len fakt par .!!
no ide mi o to bluthut mam tam modul bluethut vraj je to on a neviem sa sparovat mam aj v opierke na telefon drziak nokia 3210 tusim aj kniha je z bmw k tomu original aj telefon mam taky a nejde ale to kaslem ide mi o bluthut ta teta somnou komunikuje ale po nemecky aj ja jej nerozumiem ani f a minule sa mi podarilo nejako nahrat smeho seba ako som sa v aute rozpraval a ani neviem ako .aj som to nejako prehral ale fakt neviem ako
WIN: LX53259
bruno75 napísal:
buboja napísal:
netusim sice preco hladas odpoved v sekcii E60, ked potrebujes riesit problem s E53 (E53 ma ovela viac spolocneho s E39, nez s E60), ale asi ti neporadim... to co viem o sparovani BT s telefonom cez iDrive v E6x sa na E39 ani na E53 pouzit neda, kedze tam ziadny iDrive nie je...a moja ex-E39 bola dost socialna, takze tam som BT HF riesil aftermarketovym sluchatkom do ucha bez akehokolvek prepojenia s autom...
takze skus hladat, ale asi v inej sekcii fora...
P.S.
skus trochu popracovat na svojom jazykovom prejave, citat po tebe je obcas fakt zabavane...![]()
o tom, ze aspon zakladnym frazam v nemcine by si mal rozumiet, ked uz mas nemecke auto, radsej ani nehovorim...[/q
sa neposer ze vies nemecky