... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

a ked chcem dat dole ten diferencial a nechce sa mi vytahovat cele poloosy stačí mi odšrobovat tie šroby čo su v tych homok*k*toch a dat no normalne dole?
 a ked chcem dat dole ten diferencial a nechce sa mi vytahovat cele poloosy stačí mi odšrobovat tie šroby čo su v tych homok*k*toch a dat no normalne dole? 
											 už som to mal dole ale to som mal v kuse celu poloos. len som nevedel či sa to da aj takto že ked povolim šroby oddelim poloos od toho tisichranu aby som to nemusel rozoberat uplne
 už som to mal dole ale to som mal v kuse celu poloos. len som nevedel či sa to da aj takto že ked povolim šroby oddelim poloos od toho tisichranu aby som to nemusel rozoberat uplne 

a dik za tie rady z difom takže kupim dve gufera a dva tie tesniace kružky novy olej a to je všetko???
 a dik za tie rady z difom takže kupim dve gufera a dva tie tesniace kružky novy olej a to je všetko???  a to je jedno či na pravu alebo na lavu stranu že?
 a to je jedno či na pravu alebo na lavu stranu že? 
											 alebo sa to dá kupiť iba v bmw???
 alebo sa to dá kupiť iba v bmw??? 

Casey2 napísal:ja som vcera menil s kamosom seriu za samosvor ako robota 5- 6 hod robili sme to prvy krat ale ziaden problem vsetko sme mali rozobrate aj loziska gufera podlozky vsetko krasne jednoducho ide von netreba sa bat toho
 taketo drobnosti vzdy objednavaj v bmw, mas istotu ze to bude sediet....
  taketo drobnosti vzdy objednavaj v bmw, mas istotu ze to bude sediet....lukaslh napísal:fotky nemas ?
spekulant kup to z bmw, neviem co spekulujestaketo drobnosti vzdy objednavaj v bmw, mas istotu ze to bude sediet....
 a v ziadnom pripade tam nedavajte namiesto oleja vazelinu, vsak casey
 a v ziadnom pripade tam nedavajte namiesto oleja vazelinu, vsak casey  

ked zozeniem tie loziska a gufera, tak to nafotim a spravim navod, ako to dat dokopy, ake vole tam maju byt, a ako to treba kde dotiahnut... urcite sa tu zide...vsak mi pomozes casey, nie?
 ked zozeniem tie loziska a gufera, tak to nafotim a spravim navod, ako to dat dokopy, ake vole tam maju byt, a ako to treba kde dotiahnut... urcite sa tu zide...vsak mi pomozes casey, nie?

nechce sa mi tam chodiiiiiit
 nechce sa mi tam chodiiiiiit