... všetko o BMW ...

nádherná E34-ka , hned by som menil...
  nádherná E34-ka , hned by som menil...

rád si to tu listujem
 rád si to tu listujem   
   bodaj by som mal aj ja tolko času venovať sa mojej kráske
 bodaj by som mal aj ja tolko času venovať sa mojej kráske

je síce iba 80Ah ale bola za veľmi dobrú cenu.
  je síce iba 80Ah ale bola za veľmi dobrú cenu. 
 Donútil ma k tomu regulátor, ktorý doslúžil po vyše 200 000 kilometroch. Samozrejme, musel odísť 270 km od domova. 270 km som išiel ako ukážkový pirát - bez svetiel a bez blinkrov cesta RK-BA. Okrem toho samozrejme bez kúrenia a rádia. Do Bratislavy som dorazil s 9V na baterke a prevodovkou prepnutou do núdzového režimu, ale došiel som
  Donútil ma k tomu regulátor, ktorý doslúžil po vyše 200 000 kilometroch. Samozrejme, musel odísť 270 km od domova. 270 km som išiel ako ukážkový pirát - bez svetiel a bez blinkrov cesta RK-BA. Okrem toho samozrejme bez kúrenia a rádia. Do Bratislavy som dorazil s 9V na baterke a prevodovkou prepnutou do núdzového režimu, ale došiel som   Uhlíky boli úplne KO a keď už som bol bez auta, dal som aj ložiská vymeniť, ktoré som mal už dávnejšie pripravené + som dal všetko preskladať do obalu, ktorý som mal tiež pripravený.
 Uhlíky boli úplne KO a keď už som bol bez auta, dal som aj ložiská vymeniť, ktoré som mal už dávnejšie pripravené + som dal všetko preskladať do obalu, ktorý som mal tiež pripravený.](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) tak sme sa vydali do TN ale došli sme.
 tak sme sa vydali do TN ale došli sme. radšej.
 radšej.