... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
TT-SIMIK napísal:Chlapi to potrhávanie vám robia trysky.....mne to na E46 robilo tiež, egr odpojené,klapky vyhodené a vždy pri tých 1500-1800 bolo také jemné potrhávanie, po výmene trysiek to ustalo....
Ešte má zaujíma či to pošklbáva aj na volnobeh,ked pomaličny pridávaš plyn....v tých otáčkach??
Mikidolar napísal:Presne ako pise Simik sa to stalo aj mne pri kludnej jazde a volnobehu to nerobio nic ked som mu nalozil akoby sa ta tryska vypla a triaslo pri vyssich otackach celym autom ..tiez som bol zufaly dal som pozriet vsetko a nakoniec to bola tryska ..dal som ju na repas a je pokoj
TT-SIMIK napísal:Určite nie.....ale zabudol som dodať,že ak je egr odpojené a robí to tak su to trysky(jasne že trhanie može spôsobovať aj egr,to bolo v inych temach rozoberané)......trysky možu na voľnobeh ist v pohode,ale v postupnej zátaži, može niektorá vynechávať,mal som xy prípadov,tak viem o čom hovorím.....
Hecis napísal:
Naprd je,že jsem zkoušel dva egry a v podstatě stejné,možná s jedním je to trochu horší.
Simik-něco jsem tu pohledal co jsi o tom všechno napsal a dá se říct,že pokud mám chybu 4298 lambda probe,tak je v háji lambda a díky tomu to špatně ovládá egr??Mám EU4.Nebo taky egr špatně funguje a díky tomu má labda špaté info a háže chybu?
djmetla napísal:Chalanija som teraz kúpil 320D 110kW a musím ho o 3 týždňe previezť z Čiech do Bratislavy.
A mám normálne strach!
Čítal som tu zopár odpovedí že ak padne niejaké tesnenie do motora že sa to nedá vybrať? Fuf Ak to dávam dole treba mať niejaký extrémny postreh? resp. ktoré šróby majú podložky? Dajú sa hneď odšróbovať bezpečne odobrať a až potom dať sanie dole bez toho aby mi tam niečo padlo?
Na Opli mi raz padlo do sania matica ale to som vytiahol väčšími krokodílkami pretože to bolo dosť plytké :)
Ďakujem za odpoveď