ano ano, doriesil :) povodne som to chcel napojit na tlacitko vystraznych smeroviek, s tym, ze som si myslel ze to tlacitko funguje tak, ze z neho idu 2 + kable ktore zapinaju smerovky, no po dokladnom merani multimetrom som zistil, ze do vypinaca idu 4 kable...jeden je kostra(hnedy) jeden je na osvetlenie (myslim ze sedo cerveny) a jeden modrohnedy a druhy modro zeleny...predpokladal som ze tie 2 farebne su na smerovky, no mylil som sa.neviem preco a ako je to napojene ale jeden z tych farebnych je stale + a druhy je + len pri bliknuti smeroviek...tak som sa na to vykaslal a snazil som sa to napojit priamo na kable smeroviek...dal som si z tej firmy co vyraba moje dialkove poslat schemu zapojenia na moje auto.napisali mi, ze to mam napojit na silove a ze sa to napaja na konektor ktory sa nachadza v prahu na soferovej strane a tie 2 oranzove z DO napojit na modro zeleny a modro hnedy kabel (preto som sa domylil pri tom tlacitku vystraznych )...rozobral som polku auta kym som nasiel ten konektor...je treba rozobrat otvaranie kapoty, opierku nohy a zdvihnut koberec pod pedalmi a tam je spominany konektor. nasiel som tam tie kable, pomeral som to multimetrom, ci su to naozaj kable od smeroviek, a napojil som to tam :) potom som to chcel vyskusat a tu som sa trochu doj*bkal

...pozapajal som to, nechal som si otvorene vodicove dvere a skusal som zamknut...smerovky blikly ako maju ale nezamklo sa

...patral som asi pol hodinu kde je chyba a chyba bola samozrejme v tom, je to nezamkne kym su tie dvere otvorene

takze vsetko zapojene ako ma byt a zatial pekne funguje.dufam ze aj bude :) tak vsetkym teda dakujem za rady a pomoc :)