... všetko o BMW ...

Forreet napísal:Zalezi na co ma to auto,ak na bezne jazdenie tak je idealny pomer 3,07.Sam som mal 3,46 a bolo to priliz kratke,tak radsej jazdim na 2,65 a motor z tym nema ziaden problem.Teraz mam uz na ceste 2,91
fíri napísal:Na ktory pomer sa pytas?Teraz mam cca 1800 pri 90km,Ale ja mam prevodovku z E36,ak by bola z e30,tak sa nemusia moc menit pomery
ake si mal otacky na 5tke pri 90kmh?

boli sme ho uz vyvetrat do premavky
 boli sme ho uz vyvetrat do premavky  kks s 5tky pri kilecku ked zoslapnem pedal taha brutalne:D ale preistotu musim vyriesit preco sa auto prehrieva.. vyzera to na termostat.. ze sa zasekava.. uvidime vyskusame dat ho prec co to spravi lebo od termostatu je jedna hadica horuca a za termostatom studena..
 kks s 5tky pri kilecku ked zoslapnem pedal taha brutalne:D ale preistotu musim vyriesit preco sa auto prehrieva.. vyzera to na termostat.. ze sa zasekava.. uvidime vyskusame dat ho prec co to spravi lebo od termostatu je jedna hadica horuca a za termostatom studena..

wino napísal:E30 M3 body kit nechces riesit?

Maco napísal:vcera som videl ze si vytiahol vecer z garaze :) na kolesach z 36ky vyzera dobre :)

belowzero napísal:No ja chcem svor okolo 3,65 az 3,91
 to ani nehledej
 to ani nehledej  maximálně tu 3.64 a i tak to bude motat dost kolama :) ideálnější by byl těch 3.45 ale ten se ve velkým obalu hůř shání
 maximálně tu 3.64 a i tak to bude motat dost kolama :) ideálnější by byl těch 3.45 ale ten se ve velkým obalu hůř shání  malej obal ani nedávej, ta 2.8 ho za chvilu rozlouskne
 malej obal ani nedávej, ta 2.8 ho za chvilu rozlouskne 
belowzero napísal:
jj v sobotu som snou bol na carefure:)
co niekedy nedojdes.. kuknut...

v sobotu ides ku Carefouru z 30 ?
 v sobotu ides ku Carefouru z 30 ?  ak hej dojdem urco kuknut a ked tak by som zobral odteba ten jebli fukar ktory som si ulomil
 ak hej dojdem urco kuknut a ked tak by som zobral odteba ten jebli fukar ktory som si ulomil