... všetko o BMW ...
jurkyLE napísal:tak nevahaj a ber, opticky to doladis aj postupne, casom
pelo napísal:Len pocitaj s tym, ze ked kupis takyto total social ako si napisal a budes ho chciet pretvorit aspon po vizualnej stranke tak skoncis pri tom, ze don vrazis mrte love a ked to vsetko zratas, tak budes na cene schopneho faceliftu (pricom ten facelift bude mat v tej cene stale lepsiu vybavu). Pises sice, ze vybavu nepotrebujes, lenze 5-ka bez vybavy nie je 5-ka. Ja mam tiez social a furt mi tam nieco chyba a chcel by som tam natlacit dalsiu vybavu, lenze niektore veci sa vobec neoplatia, to skor aby som to auto predal a kupil ine uz s tou vybavou, ktoru chcem. A este pocitaj s tym, ze mozno namiesto tych vizualnych uprav budes riesit skor technicke veci s podvozkom a motorom, cize nakoniec Ti ostane "total social vydojena stara krava" do ktorej si nalial plno penazi.
A to, ze to kupujes od "mechanika" este nie je zaruka dobreho stavu. Nie nadarmo sa hovori, ze "kovacova kobyla chodi bosa." Videl som vela aut mechanikov a ani jedno by som nekupil a uz vobec by som im nedal robi moje auto. Ale tak to uz musis vediet Ty, ale pokial si limitovany financiami, tak si to auto kup ale nechaj ho tak ako je, daj ho prelestit a uzivaj si ho kym jazdi. Casom nasetris na nieco lepsie, nevrazaj zbytocne prachy do starej hrce, jej HODNOTU NEZVYSIS, resp. nie adekvatne v pomere k vynalozenym prostriedkom...