... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
fefe1103 napísal:A nahodou vam to niekde netlaci olej??? do sania ku filtru alebo cez mierku oleja hmmmmmm???V pondelok by som mal vediet ako su na tom tlaky tak sa potom pochvalim.A odtial sa zacne vsetko odvijat.Ja uz mam zrepasnutu celu palivovu sustavu takze uvidim v akej kondicii bude motor.
starynovy napísal:jo jo, ako vzdy, nedavno bol u mna chalanisko s E39 v srotovom stave, v servise si po vymene motora nevedeli rady, nestartovalo to ani za studena ani za tepla, ale fakt ze nafta spadla komplet asi za minutu, predvstrek bol v prdeli na .75mm, a vacka posunuta o 3mm+tolerancia, vstrek so snimacom zdvihu ihly bol nasrobovany na zlom valci, a pravdepodobne prasknuta hlava im akosi unikol.. rozvody/predvstrek som nastavil, prepady sa vymenili, filterbox paliva za druhy, ktory som nedavno pretesnil, padanie zmizlo, tak to snad startovalo normalne.. az na tu hlavu, kedy to varilo za jazdyale cim dalej tym viac, mi kazdy servis pride ako banda nekompetentnych kokotov.
fefe1103 napísal:
![]()
![]()
starynovy presne tak,je to banda kokotov cest vinimkam
no takze to prebiehalo takto,najprv vyriesit padanie nafty filter,hadicky,srob z prepadu na cerpadle {tade mne chytalo vzduch} potom nove zhavice, vstreky von a na repas a samozrejme uz len spravne nastavit vacku kluku a hlavne cerpadlo a strart ze brnk.Pozor aj za studena aj za tepla!!!A potom ked sa v tom preveziete tak poviete ze: kokoti tvrdia ze nema vykon a dymy a ide ako traktor!!!hovno ide krasne potichu a taha tak ako kamosov pasat 81kW.A nech si tvrdi kt chce co chce a to mam touringa.Takze nesmutte a dajte si vsetko nastavit a podotykam PANOM mechanikom nie kokotom, tu na fore ich par najdete myslim tych PANOV luky,starynovy,viktor a este dalsich