... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
 ), taktiez k tej upotenej riti - mam pocit ze na kozenej sedacke som sa menej potil ako na tej polokozenej v e36 a taktiez az na ten vyhrev, cez latku ho je skor citit.
), taktiez k tej upotenej riti - mam pocit ze na kozenej sedacke som sa menej potil ako na tej polokozenej v e36 a taktiez az na ten vyhrev, cez latku ho je skor citit. 
											jararak napísal:dracik - v teplakoch sa dost smyka na kozi, ale uz rifle su na tom o dost lepsie, taktiez bmw sportsitze maju nenormalne moznosti nastaveni - vyskasedaku, naklon sedaku, naklon operadla, vzdialenost od pedalov. ak k tomu doplnis este dofukovacie bedrove opierky a driekove opierky tak vznika kombinacia, ktora ti troska trva pokial vychytas. ani v e36 ani v e39 som nemal nejaky vyrazny problem, jednoducho som vystupil, 2x sa otocil, natiahol a bolo v pohode (kosticky popukali), taktiez k tej upotenej riti - mam pocit ze na kozenej sedacke som sa menej potil ako na tej polokozenej v e36 a taktiez az na ten vyhrev, cez latku ho je skor citit.
 Hned po jazde moze clovek ist ku maserovy aspon 150Kgmovemu
  Hned po jazde moze clovek ist ku maserovy aspon 150Kgmovemu   ....Proste koza co sa davalo do E36 bola asi vsetka shit...Uz od E39 asi bola lepsia a co som sedel v E38 tiez v lete kratke gate kozene sedacky tak pohoda uplna...Proste na E36 sa na tej kozke asi setrilo..A hlavne ked sa onu nik celi cas nestaral tak to nemohlo ani nijak inak dopadnut..
 ....Proste koza co sa davalo do E36 bola asi vsetka shit...Uz od E39 asi bola lepsia a co som sedel v E38 tiez v lete kratke gate kozene sedacky tak pohoda uplna...Proste na E36 sa na tej kozke asi setrilo..A hlavne ked sa onu nik celi cas nestaral tak to nemohlo ani nijak inak dopadnut.. 

rixo napísal:Ja som použil kolajničku z pôvodnej sedačky a úchyt som si vrobil, trvalo to asi hodinku...žiadny problém

hmotnosti moc neušetríš ale zachovášš nastavovanie sedačky, okrem toho, zožeň si stojanovú vrtačku, to mi chýbalo a preto mi to trvalo dlho
 hmotnosti moc neušetríš ale zachovášš nastavovanie sedačky, okrem toho, zožeň si stojanovú vrtačku, to mi chýbalo a preto mi to trvalo dlho . Proste chujovo to je vyriesene v tej e36. Najradsej by som pouzil origo posuvy, ktore su uz vycentrovane ku volantu.
 . Proste chujovo to je vyriesene v tej e36. Najradsej by som pouzil origo posuvy, ktore su uz vycentrovane ku volantu.