... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
e46ka
Auto: lenochod
Kraj: Bratislavský

Re: Športové sedačky kontra zákon

Pondelok, 30. Januára 2012, 11:35

mna by len zaujimalo co vediet niekoho k tomu aby sa jebal v skrupine denno denne lebo neviem kolko si sedel v skrupine a kolkokrat si nastupoval a vystupoval no garantujem ze ta to skoro prejde tato sranda!
ja by som osobne riesil intos z Mka v alcantare isteze to bude kusok drahe ale zas ani pekna skrupina nieje lacna

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 30. Januára 2012, 16:59

dracik - v teplakoch sa dost smyka na kozi, ale uz rifle su na tom o dost lepsie, taktiez bmw sportsitze maju nenormalne moznosti nastaveni - vyskasedaku, naklon sedaku, naklon operadla, vzdialenost od pedalov. ak k tomu doplnis este dofukovacie bedrove opierky a driekove opierky tak vznika kombinacia, ktora ti troska trva pokial vychytas. ani v e36 ani v e39 som nemal nejaky vyrazny problem, jednoducho som vystupil, 2x sa otocil, natiahol a bolo v pohode (kosticky popukali :D), taktiez k tej upotenej riti - mam pocit ze na kozenej sedacke som sa menej potil ako na tej polokozenej v e36 a taktiez az na ten vyhrev, cez latku ho je skor citit.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

rixo
Autor témy
Auto: BMW E36 323i Coupé
Kraj: Trnavský

Pondelok, 30. Januára 2012, 20:34

e46ka: sedával som celý deň v tom na tréningoch slalomu utiahnutý tými pásami a v pohode, práve kvôli tomuto chcem, e36kové moje ma nedržia a ten pocit ked ma tlačí na dvere nemám rád...., okrem toho tie sedany môžem mať fakt za lacno a sú to také športovo-tunerské, rozumej, že to neni ten bodypack že tam máš 6bodové pásy, uši okolo hlavy aby ti nelietala prilba a pod.....sú to decentné koženné sedáky a sú pohodlné....
Naposledy upravil/-a rixo v Piatok, 30. Marca 2012, 13:38, upravené celkom 1 krát.
E36 B330i Reborn Hellrot Coupé akt.

dracik.bmw
Auto: non
Kraj: Nitriansky

Utorok, 31. Januára 2012, 10:03

jararak napísal:
dracik - v teplakoch sa dost smyka na kozi, ale uz rifle su na tom o dost lepsie, taktiez bmw sportsitze maju nenormalne moznosti nastaveni - vyskasedaku, naklon sedaku, naklon operadla, vzdialenost od pedalov. ak k tomu doplnis este dofukovacie bedrove opierky a driekove opierky tak vznika kombinacia, ktora ti troska trva pokial vychytas. ani v e36 ani v e39 som nemal nejaky vyrazny problem, jednoducho som vystupil, 2x sa otocil, natiahol a bolo v pohode (kosticky popukali :D), taktiez k tej upotenej riti - mam pocit ze na kozenej sedacke som sa menej potil ako na tej polokozenej v e36 a taktiez az na ten vyhrev, cez latku ho je skor citit.

Porovnavat sedacky v E39 a E36 je trocha rozdiel..Neviem ale na kozi co davali na Mkove sedacky do E36 asi trocha kurva setrili bo to je pekny shit..Keby su alcantara a latka tak super..Bo tie Mkove mali este viac moznosti nastavenia ako Sportsitze...Ako clovek si nasiel pohodlie ale boli tvrde fakt skoro ako skrupiny...Neviem si uz vobec predstavit dlhu cestu v skrupinach =; Hned po jazde moze clovek ist ku maserovy aspon 150Kgmovemu :lol: ....Proste koza co sa davalo do E36 bola asi vsetka shit...Uz od E39 asi bola lepsia a co som sedel v E38 tiez v lete kratke gate kozene sedacky tak pohoda uplna...Proste na E36 sa na tej kozke asi setrilo..A hlavne ked sa onu nik celi cas nestaral tak to nemohlo ani nijak inak dopadnut.. :thumbup:
Next ???
BMW E-36 328i Coupe..ex
BMW E-36 318i Sedan..ex
LADA 2105,1200,2103..ex
Presuvadlo: Renault Clio 1.2

rixo
Autor témy

Piatok, 30. Marca 2012, 13:17

chalani otváram zase tento príspevok, kúpil som tie škrupiny

Obrázok

Obrázok

dal som dole pôvodnú sitze že z koľajníc dám dole len sedačku a na to našrobujem svoje nové, lenže kua tie e36 sedany (manualne bez výhrevu, sklápateľné) sú trošku dosť zložité a jak som si na prvý pohľad predstavoval tak to nebude vôec také ľahké s rozoratím pôvodnej sedany.....rozoberal ich niekto ? ide to nejak bez toho aby som ich poškodil alebo jediná možnosť je ich vyhodiť komplet a spraviť si vlastné úchyty ?

rixo
Autor témy

Nedeľa, 20. Januára 2013, 15:04

Tak, pre všetkých neprajníkov, so sedanami som odjazdil už pár tisíc kilometrov, aj dlhé, niekoľko hodinové trasy a nikdy som nemal žiaden problém, vždy ma podržali keď bolo treba a aj keď som mal teraz ťukanec tak som sa zo sedačky ani nepohol...

Takže každý kto obľubuje športovú jazdu odporúčam tieto škrupiny !

SamoM3
Auto: E36M3,2 coupe
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 26. Januára 2013, 16:00

Suhlas ja mam Sparco a su neporovnatelne lepsie ako origo pohodlnejsie, podrzia, vaha a sedim nizsie co je premna velke plus.

Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 7. Februára 2013, 20:28

caute,

znacka Sandtler ma vela modelov takmer na chlp rovnakych ako ma sparco... Ja osobne som takmer jedny sparco kupil, nakoniec ale zvitazil M pake interier

- na instalaciu potrebujes speci adaptery, daju sa kupit alebo musis vyrobit
- ak ich chces posuvne treba aj kolajnicky
- stoji to dost penazi tak porozmyslaj ci to zvladnes zohnat alebo vyrobit

p.s. okrem toho vyrazne odlahcis auto, takze toto je velke plus
p.s.2 - sport sedacka nie je bezpecna v pripade zadneho narazu (mal som teraz jeden incident a mechanika klasickej sedacky sa musela menit, Stred sedacky sa prepadol a sklapaci mechanizmus zasekol. A to v relativne bezpecnom aute - renault espace)

rixo
Autor témy

Štvrtok, 7. Februára 2013, 20:40

Ja som použil kolajničku z pôvodnej sedačky a úchyt som si vrobil, trvalo to asi hodinku...žiadny problém

Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 7. Februára 2013, 21:23

rixo napísal:
Ja som použil kolajničku z pôvodnej sedačky a úchyt som si vrobil, trvalo to asi hodinku...žiadny problém

:thumbup:

rixo
Autor témy

Štvrtok, 7. Februára 2013, 21:33

A ten úchyt je tak predimenzovaný že neviem aká rana by ho urvala :D

MajkoKNM
Auto: ukradnuta e36
Kraj: Žilinský

Piatok, 8. Februára 2013, 17:51

mohol by si to trochu popisat ako si to upravil? chystam sa na to iste dik :smile:

rixo
Autor témy

Piatok, 8. Februára 2013, 18:01

Záleží aké má sedana úcyty, moja mala tie bočné, čiže som rozobral pôvodnú sedačku a ostala mi iba pôvodná konštrukcia s posuvmi atd, do tej som vyvrtal diery na najsilnejších miestach, do hrubej pásoviny som vyvrtal diery a prichytil ju o sedačku, primeral k dieram na sedane, vyvrtal, namomontoval a hotovo :D hmotnosti moc neušetríš ale zachovášš nastavovanie sedačky, okrem toho, zožeň si stojanovú vrtačku, to mi chýbalo a preto mi to trvalo dlho

MajkoKNM
Auto: ukradnuta e36
Kraj: Žilinský

Sobota, 9. Februára 2013, 15:24

Ja mam omp skrupinu a k nej mam bocne uchyty, ktore je dostat bezne kupit a najcastejsie sa asi pouzivaju na tie sedacky. Ked som vymontoval origo sedacku a polozil tam na skusku skrupinu s uchytmi, tak som ostal v pici z toho ze sedim nalavo od osi volantu :lol: . Proste chujovo to je vyriesene v tej e36. Najradsej by som pouzil origo posuvy, ktore su uz vycentrovane ku volantu.

rixo
Autor témy

Sobota, 9. Februára 2013, 15:29

Ja to mam v pohode, ide o to jak si vyrobíš ten úchyt

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 47 neregistrovaných