Streda, 6. Februára 2013, 20:06
Ahojte som tu nový. Pred mesiacom som si kúpil svoje prvé bmw e46 318d touring ročník 2002. Mám ho kvôli spotrebe a maximálnemu pohodliu ,ktoré toto autko má. Avšak som ho kúpil aj s chybičkami ,ktoré avšak neviem sám opraviť keďže nie som mechanik a prakticky o technických veciach toho moc neviem. Hlavná chyba čo ma trápi je, že mi nefúka chladný vzduch, samozrejme len na nohy a čelné sklo keďže fukare na tvár obsahujú regulujúce koliečko. Ďalšia vec je ,že mi svieti kontrolka erbegu aj keď auto nebolo búrané a na diagnostike mi povedali ,že je to nejaký snímač pod sedačkou ale ja neviem pod ktorou sedačkou a ani neviem ako taký snímač vyzerá a nechcem auto dávať do drahých servisov. Ďalšia vec je ,že by som chcel dať svojho tátoša nachipovať aby bol trošku výkonejší ,ale bojím sa do toho ísť bezhlavo lebo nemám s tým žiadne skúsenosti a neviem či to motoru len neuškodí. Rád by som si tam dal aj lepšie audio respektíve basové repráky do prednej časti. Niekto mi povedal že sa dá zohnať subwoofer do časti kde je rezerva. Taká možnosť by sa mi páčila pretože kufor potrebujem voľný a nechcem ubrať miesto subwooferom. Skúste mi prosím dať nejaké rady. Budem vám veľmi vďačný .... Predom ďakujem