... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
TS98
Kraj: Košický

Sobota, 22. Marca 2008, 13:49

sak vy ste posadnuty :lol: :lol: :lol: kedy si to rozdame :?: :evil: :lol: :lol: :lol: ale nee PEACE 8)

Triple
Auto: E36 316i sedan
Kraj: Košický

Sobota, 22. Marca 2008, 16:22

:D :D :D
BMW Forever

BMW 316i E36

rauch

Sobota, 22. Marca 2008, 17:22

EBOLA napísal:
ejha, ale ako vedeli, ze tam niekto zavola policiu??? nuz mne sa to dako nezda!! :?

nazdar,ty vlastne aj rozmyslas nad tym co pises???nikto nevedel ze v druhom rohu budete....

Xader
Kraj: Bratislavský

Sobota, 22. Marca 2008, 17:26

Uz sa to tu prehana s tymi emociami ... co sa stalo, to sa stalo a nikto to nenapravi. Zivot ide dalej a v podstate je vsetko OK, tak to nerieste furt dokola tyzden o tom istom clovek len cita ... kto chce nieco podniknut, tak moze ale pisanim na nete sa nic nevyriesi, alebo ano ? :shock: :x
bmw e61 530xd
bmw e60 535d - ex
bmw e46 M3 - ex
bmw e36 M3 - ex
bmw e46 325xi - ex
bmw e46 330xd - ex
bmw e46 330ci - ex
bmw e39 530d - ex

rauch

Sobota, 22. Marca 2008, 17:31

Xader napísal:
Uz sa to tu prehana s tymi emociami ... co sa stalo, to sa stalo a nikto to nenapravi. Zivot ide dalej a v podstate je vsetko OK, tak to nerieste furt dokola tyzden o tom istom clovek len cita ... kto chce nieco podniknut, tak moze ale pisanim na nete sa nic nevyriesi, alebo ano ? :shock: :x

vies,vojna skodovakom atd....
minimalne polovica ludi od vas zacinalo skodofkou...
ja urcite nechcem ´vojnu´ ale mier.... :wink:

Xader
Kraj: Bratislavský

Sobota, 22. Marca 2008, 17:33

rauch napísal:
vies,vojna skodovakom atd....
minimalne polovica ludi od vas zacinalo skodofkou...
ja urcite nechcem ´vojnu´ ale mier.... :wink:

To je jedno kto ma ake auto, o to vobec nejde...
Nedorozumenie, ze kto volal policiu si myslim, ze Peppo uz vyjasnil s niekym od vas z klubu, tak nechapem co sa tu riesi so skoda-klubom ? :shock: Urcite nechce niekto nejaku "vojnu" ci co ... ked si niektori jedinci maju chut udret, tak sa dohodnite, dajte si na ... a hotovo. Ale aj tak nevidim v tom dovod. Skor tu uz prevladaju emocie, ked sa stale rype do toho isteho hovna...dpc
bmw e61 530xd
bmw e60 535d - ex
bmw e46 M3 - ex
bmw e36 M3 - ex
bmw e46 325xi - ex
bmw e46 330xd - ex
bmw e46 330ci - ex
bmw e39 530d - ex

Sleepy
Kraj: Nitriansky

Sobota, 22. Marca 2008, 17:51

Xader napísal:
To je jedno kto ma ake auto, o to vobec nejde...
Nedorozumenie, ze kto volal policiu si myslim, ze Peppo uz vyjasnil s niekym od vas z klubu, tak nechapem co sa tu riesi so skoda-klubom ? :shock: Urcite nechce niekto nejaku "vojnu" ci co ... ked si niektori jedinci maju chut udret, tak sa dohodnite, dajte si na ... a hotovo. Ale aj tak nevidim v tom dovod. Skor tu uz prevladaju emocie, ked sa stale rype do toho isteho hovna...dpc

Pani,

- oficialne stanovisko zo Skoda klubu Slovensko bolo vyjadrene v den uverejnenia clanku a myslim, ze "konflikt" z oboch stran bol ukonceny mensim pokecom s Peppom.
- obaja sme zhodnotili, ze to nema cenu medzi sebou bojovat, ci sa nejako osocovat.
- z Vasej privatnej klubovej sekcie chodi na nase forum denne minimalne 15 unikatnych IP. => Asi o nas "diskutuje", samozrejme mate na to pravo
- Ja som dnes 1.x uverejnil link na fore na Vase forum. Co sa u Vas stalo hned v den napisania clanku. Takze my sme o Vas ani nediskutovali, lebo to bereme ako banalitu.
- Ako pise Xader, ak ma niekto velky problem, tak sa snim rad stretnem a ci dojdem na bicykli alebo na skode ci na bmw za 200k (mimochodom prehnane drahe auto podla b.sk :) -samozrejme v drifte, inak nechodim a casto pretekam na parkovisku) nehraje ziadnu rolu. Najskor skoncime na pive, tak myslim, ze nema zmysel to tu dalej rozoberat. Na nete sme kazdy hrdina.
- prispevky co porusia tento mier by mali byt z oboch stran filtrovane.
Naposledy upravil/-a Sleepy v Sobota, 22. Marca 2008, 18:02, upravené celkom 1 krát.

Sleepy
Kraj: Nitriansky

Sobota, 22. Marca 2008, 17:55

Neprecital som si cele vlakno, reagujem iba na posledne prispevky.

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 22. Marca 2008, 22:57

rauch napísal:
nazdar,ty vlastne aj rozmyslas nad tym co pises???nikto nevedel ze v druhom rohu budete....

asi to vyznelo trochu inak nez som myslel!! ospravedlnujem sa ak to tak niekto pochopil.. je jasne ze od vas ta policajna iniciatyva neprisla!! myslel som to trosku ironycky lebo trocha ironie v tom co ste napysali a co sa stalo bolo.. ako ked kamarat potlapkal na jednej party organyzatora po pleci a opytal sa ho ci pozval aj kuklacov "ak si niekto pamata na zasah policie proti neonacistom pri BB asi pred pol rokom tak vie ze oni naozaj prisli.." tiez sme si utahovali z toho kamosa ci nieje zeleny :D V ziadnom pripade som vsak tym nechcel nikoho obvynit..
co sa tyka vojny jednu by som si vedel predstavit, ale ta by vyzerala dvojfazovo...
1. zraz niekde na place "napriklad stare letisko Cerin-Cacin" pokec dake sutaze a hlavne dobra nalada :wink:
2. posedenie do rannych hodin v dakom bare a samozrejme DOBRA NALADA :wink:

BMino
Auto: modre
Kraj: Žilinský

Sobota, 22. Marca 2008, 23:07

mozno blby napad, ale co tak spolocny BMW-skoda zraz? :roll:

EBOLA

Sobota, 22. Marca 2008, 23:09

ved nad tym som rzmyslal aj ja.. nabolo by zle.. a ako je posledny prispevok v teme o kocke v zrazy a stretnutia.. taka motokarova draha by nebola zla.. aspon by skodofky mali sancu :twisted:

BMino

Sobota, 22. Marca 2008, 23:44

ja som mal na mysli skor nieco ako bol oficialny zraz

EBOLA

Sobota, 22. Marca 2008, 23:48

oki oki ved ja sa s tebou nehadam ze si genius :lol: proste a jednducho.. je to dobra myslienka :!: co vsak na to povie vedenie klubu???

BMino

Sobota, 22. Marca 2008, 23:49

EBOLA napísal:
oki oki ved ja sa s tebou nehadam ze si genius :lol: proste a jednducho.. je to dobra myslienka :!: co vsak na to povie vedenie klubu???

no tak sa hadaj, lebo nie som :lol: idek sa tak tvarim :lol: ,
celkoSK by to mohlobyt lepsie, lebo bude vecsia sanca ze ichpride reprezentovat viac aut

TiTAN
Administrátor
Auto: BMW 530d xDrive

Sobota, 22. Marca 2008, 23:51

nexcem urazat nikoho ani ziadnu znacku ale podla mna je to hovadina, bmwklub bol zalozeny pre priaznivcov znacky bmw a nevidim dovod organizovat nejake spolu zrazy s ostatnymi znackami, preto bol zalozeny bmwklub aby na zraz prisli iba auta znacky BMW :idea:
Ex BMW 325TDS bostongreen [TiTAN's Diesel Supermachine]

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland
I choose to live, not just exist (c) James Hetfield
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 235 neregistrovaných