... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
salat
Auto: BMW 320d E91 LCI
Kraj: Bratislavský

Re: Zimný test nafty od AUTOBILD 2013

Štvrtok, 31. Januára 2013, 12:52

dost podivne ze Fuel Save ma vyssie cetanove cislo ako V-power diesel nitro turbo bomba pifa plus... :-k ocakaval by som ze je to prave naopak. Ale nevadi, vidim ze OMV maxx motion diesel je dobry, dokonca skoro nema tu priblbnutu biozlozku, co som rad. :thumbup:
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

mirec100
Autor témy
Auto: 530d e60

Štvrtok, 31. Januára 2013, 13:53

jararak napísal:
sranda, agipka ma vyssie cetanove cislo ako shell, cize praveze na ten agip by to malo byt "tichsie"

Kde si vyčítal, že AGIP má vyššie cetanové číslo :bmwball:

hegel8
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 1. Februára 2013, 10:31

salat napísal:
dost podivne ze Fuel Save ma vyssie cetanove cislo ako V-power diesel nitro turbo bomba pifa plus... :-k ocakaval by som ze je to prave naopak. Ale nevadi, vidim ze OMV maxx motion diesel je dobry, dokonca skoro nema tu priblbnutu biozlozku, co som rad. :thumbup:

Ciao salat,
viem,ze si sa s maxxmotion tu uz raz zaoberal, porovnaval si to s rakuskou. Ja som sa snazil trochu po tom patrat, nemusis to brat hned ako bernu mincu, ale omv maju svoju prémiová biozložka HVO, ktora predstavuje biozložku inych parametrov, akejsi 2 generacie -teda ako oni pisu:neobsahuje nestabilne estery ale len uhlovodiky, to znamena asi tolko,ze nerobi tu sarapatu ako fame, teda tradicna biozlozka, ale napr zvysuje vyrazne cetanove cislo, atd . Vraj ....HVO nie je uznana na slovensku ako biozložka , jej použitie nevedie k danovemu zvýhodneniu – OMV je pre na slovensku nepoužíva. Cize o toto sme ochudobneny, ma ale zase balik specialnych adittivacnych prisad. Ak chces tak mrkni
http://www.benzin.sk/index.php?selected ... le_id=7568, minutaz tak 3:45 v ramci prednášky- shwechat, je tam slovensky slide. V cechach a madarsku tuto zlozku v maxx-ke maju. Skoda mozno by som par centov za to priplatil. Alebo mozno su to pre Teba zname fakty.
H8

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l

Piatok, 1. Februára 2013, 14:08

mirec - uz nevidim pre oci, mea culpa
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

mirec100
Autor témy
Auto: 530d e60

Piatok, 1. Februára 2013, 15:08

jararak v pohode, stáva sa aj horším. :thumbup:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 36 neregistrovaných