salat napísal:dost podivne ze Fuel Save ma vyssie cetanove cislo ako V-power diesel nitro turbo bomba pifa plus...

ocakaval by som ze je to prave naopak. Ale nevadi, vidim ze OMV maxx motion diesel je dobry, dokonca skoro nema tu priblbnutu biozlozku, co som rad.

Ciao salat,
viem,ze si sa s maxxmotion tu uz raz zaoberal, porovnaval si to s rakuskou. Ja som sa snazil trochu po tom patrat, nemusis to brat hned ako bernu mincu, ale omv maju svoju prémiová biozložka HVO, ktora predstavuje biozložku inych parametrov, akejsi 2 generacie -teda ako oni pisu:neobsahuje nestabilne estery ale len uhlovodiky, to znamena asi tolko,ze nerobi tu sarapatu ako fame, teda tradicna biozlozka, ale napr zvysuje vyrazne cetanove cislo, atd . Vraj ....HVO nie je uznana na slovensku ako biozložka , jej použitie nevedie k danovemu zvýhodneniu – OMV je pre na slovensku nepoužíva. Cize o toto sme ochudobneny, ma ale zase balik specialnych adittivacnych prisad. Ak chces tak mrkni
http://www.benzin.sk/index.php?selected ... le_id=7568, minutaz tak 3:45 v ramci prednášky- shwechat, je tam slovensky slide. V cechach a madarsku tuto zlozku v maxx-ke maju. Skoda mozno by som par centov za to priplatil. Alebo mozno su to pre Teba zname fakty.
H8