... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Tibiss
Auto: seat leon II ...
Kraj: Bratislavský

Re: zhorene auto :D

Sobota, 26. Januára 2013, 19:12

to je smola

obdivujem ťa, že sa aj po tomto smeješ

ak by som nemal nejakú dobrú poistku z ktorej by mi to vyplatili, tak by som si asi sadol do toho auta a horel s ním
Skoda - Simply Never

mahadeva
Autor témy

Nedeľa, 27. Januára 2013, 06:08

Ono to auto malo 13 rokov, kedze to bol rok vyroby 99, ale aj tak to bol moj milacik :) Ale co uz, stalo sa, netreba plakat nad rozliatym mliekom ako sa hovori, som este mlady chalan, takze si toho este uzijem dost :) aj ked som nechcel takto znehodnotit kus historie, pretoze to je podla mna jeden z naj modelov aut aky bol kedy vyrobeny(pre mna osobne najkrajsie auto ake bolo kedy vyrobene).Ale aspon mam dovod presedlat na BMW, lebo doteraz som nemal ani jedno( len pozicane:)).

lovec31
Auto: bmw 330d 150kw
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 14. Februára 2013, 21:51

no stava sa...mali sme raz takeho starsieho sofera...rozvazal pecivo na citroene cx15 myslim....a jedneho dna si zobral domov baterku ze ju nabije...lenze pan dal naopak polaritu...neviem ako sa mu to podarilo ale baterku nabil naopak...rano prisiel nahodil baterku otocil klucom...cvak cvak cvak...vsetky relatka zhoreli... :mrgreen: takze stava sa kadeco...

jurkyLE
Auto: Volvo XC90 + BMW X5
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 14. Februára 2013, 22:17

lovec31 napísal:
no stava sa...mali sme raz takeho starsieho sofera...rozvazal pecivo na citroene cx15 myslim....a jedneho dna si zobral domov baterku ze ju nabije...lenze pan dal naopak polaritu...neviem ako sa mu to podarilo ale baterku nabil naopak...rano prisiel nahodil baterku otocil klucom...cvak cvak cvak...vsetky relatka zhoreli... :mrgreen: takze stava sa kadeco...

nechapem ako sa da baterka nabiť naopak :-k
Ex Mercedes CL500
Daily Fabia RS
Mercedes SLK 320

Adrian_B
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 14. Februára 2013, 22:31

ani ja... :roll:

pelo
Auto: e39 520i saloon

Piatok, 15. Februára 2013, 09:32

Nemozne, akurat tak do auta ju mohol pripojit naopak. Keby ju naopak pripojil k nabijacke, tak to bud nabijacka vyhodnoti ako chybu alebo keby to bola nejaka stara marha na sposob trafo s usmernovacom, tak zhori max. tak diodovy mostik na nabijacke...
BMW -Bayerische Motoren Wergel

Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex pribeh
e36 316i Compact '97 -ex pribeh

revenge
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 15. Februára 2013, 15:40

Kua nieco podobne sa mi stalo pred nedavnom dotahujem + kabel na baterii a vysmikol sa mi kluc spadol na tu pricku co cez bateriu samozrejme - take zvaranie som uz davno nevidel ale auto v pohode a modlim sa k nebesiam ze nezacalo s necho kurit.

pelo
Auto: e39 520i saloon

Piatok, 15. Februára 2013, 15:49

revenge napísal:
Kua nieco podobne sa mi stalo pred nedavnom dotahujem + kabel na baterii a vysmikol sa mi kluc spadol na tu pricku co cez bateriu samozrejme - take zvaranie som uz davno nevidel ale auto v pohode a modlim sa k nebesiam ze nezacalo s necho kurit.

Autu sa tymto nemalo co stat. Jedine mohlo zacat horiet od toho rozzhaveneho kluca, ostatnej elektronike to nemalo ako ublizit. Preto je zasada vzdy PRVY ODPAJAT MINUSOVY KABEL a zase opacne MINUSOVY KABEL PRIPAJAT POSLEDNY. Vyhnes sa tym nahodnemu skratu naradia a kasne, ako si videl sam.

Podobny princip plati aj pri startovani auta na kable, najprv sa prepoja plusy a potom kasne. Nasledne sa ako prva odpaja kasna a az potom plusovy kabel z baterky.
BMW -Bayerische Motoren Wergel

Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex pribeh
e36 316i Compact '97 -ex pribeh

revenge
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 15. Februára 2013, 17:27

Vsetko som mal uz hotove a ma neviem co napadlo este skusit dotiahnut,kluc bol na 2 polovice behom 2sekund a cely cerveny co bol taky rozpaleny,sikovkami som musel vytahovat ale srdce mi riadne buchalo.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných