... všetko o BMW ...
voMacK napísal:twin scroll je dvojite turbo, cize funguje prakticky ako dve
![]()
![]()
s tou danou - rozdiel pri registracii 530d [173kw] a 535d [210kw] je 650eur.
Co je zhruba tolko, kolko das za chip, cize urcite by som si priplatil za vykon v serii, ako zbytocne motor dodatocne upravovat...
gabikh napísal:necital som to cele, ale ak chces 200-220 kw kup si 535da mas to vybavene a mas seriu :) ale aj tu das nacipovat
dam zato ruku do ohna
aj ja sa chystam tam dat nejakych 20-30 kw
Doctor Devotee napísal:Ja kazde auto dam aj tak cipnut, uz len kvoli tomu ze ho musim chranit od vsetkych eurokurvitok. EGR, DPF, katalyzator,...
a popritom treba zaplatit aj software , aby to nepadalo do nudzoveho rezimu. Naco by som to platil, ked mozem dat auto rovno cipnut a tam je to v cene. Mysim to egr
voMacK napísal:
sorac, ale vacsiu picovinu som v tejto sekcii uz dlho necital
chipom uchranit? Eurokurvitka?
Je ti jasne, ze tie "kurvitka" velmi systematicky a ucinne obmedzuju vypustanie splodin do ovzdusia???![]()
Ak tak velmi tuzis po vykonne odporucam kupit nejaku M3 a chodit sa s nou vyburit na okruh.
Nie kupit diesel nahonit ho vykonom a vydrbat z neho vsetko mozne a naviac ti to bude smrdiet a dymit jak Avia..
voMacK napísal:
sorac, ale vacsiu picovinu som v tejto sekcii uz dlho necital
chipom uchranit? Eurokurvitka?
Je ti jasne, ze tie "kurvitka" velmi systematicky a ucinne obmedzuju vypustanie splodin do ovzdusia???![]()
Ak tak velmi tuzis po vykonne odporucam kupit nejaku M3 a chodit sa s nou vyburit na okruh.
Nie kupit diesel nahonit ho vykonom a vydrbat z neho vsetko mozne a naviac ti to bude smrdiet a dymit jak Avia..
vladoslavo napísal:Chlapi, mam 525D a rozmyslam o chiptunningu. Krutak sa sa zvysi na cca 512 Nm, bojim sa, ze to nevydrzi automat.
Co si o tom myslite?