... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
j.matrix
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

Re: zhorene auto :D

Štvrtok, 24. Januára 2013, 20:13

raz bol na mb klube jeden co tiez opacne zpaojil baterku, ale skoncilo to tak ze mu len vyhodilo nejaku poistku a zhoreli mu tusim dve riadiace jednotky...toto dopadlo trosku horsie :-k

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 24. Januára 2013, 21:08

akoze na baterke bolo cierne + a cervene - ????
ak ano, tak zazalovat vyrobcu ](*,)

csuka530d
Auto: 530d e39 touring2003
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 24. Januára 2013, 23:52

kua a ja tu neviem zaspat ze som prehral 350 eur na kartach?????? #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o

a tento tu podpaluje S kový mercedes =D> :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

mahadeva
Autor témy

Piatok, 25. Januára 2013, 02:33

no ja som tiez pustil 2 kila dneska na pokri a este som sa fajnovo vyjebal na ceste domov z kasina...nevadi, na osrateho aj hajzel spadne ako sa hovori....

darklord
Auto: stara haraburda

Piatok, 25. Januára 2013, 03:02

Keby si v tom aute este zhorel tak jednoznacne vyhravas Darwinovu cenu. ](*,)
"Řídit diesel je něco jako bejt teplej, v dnešní době nic neobvyklého, ale pořád špatně."

freeangel
Auto: bmw 525i e34

Piatok, 25. Januára 2013, 08:05

nezlobte se na mě pánové, ale začínám mít pocit ( už dost dlouho ) že se poslední dobou hrabe v autech čím dál tím víc Kutilů Timů. Jsou to povětšině bohatší lidé s přehnaně vysokým seběvědomím co si myslí, že dokážou všechno a pak to takhle dopadá - viz můj antitechnicky založený kamarád. To moje generace začínala ve 14ti na pinckovi, V 18 se začala hrabat v šádes 100, 120, 136, Favorit a postupně se něco naučila na nových autech.

ale to je věc každého soudruha...

kubog
Auto: Tiguan 1.5 TSI DSG

Piatok, 25. Januára 2013, 09:08

freeangel napísal:
...ale začínám mít pocit ( už dost dlouho ) že se poslední dobou hrabe v autech čím dál tím víc Kutilů Timů. ...

Zijes v CR, to vela vysvetluje :mrgreen:

irons
Auto: BMW 320d E46

Piatok, 25. Januára 2013, 09:54

Ale klapci nerobte si tu z neho srandu, ved vsetci obcas jedname skratovo...

mahadeva
Autor témy

Piatok, 25. Januára 2013, 13:26

ja len pre objasnenie, ja som tie kable nezapajal :) resp. ja som to daval na svoje auto(dal som to spravne) a brat to dal na svoje(kde to dal opacne koli farbe na baterke) ale, nevadi.A zbohatlik niesom, keby som bol tak by som mal nove Sko a nie stare :) ja som si ho kupil preto, lebo som si chcel splnit sen :) vzdy sa mi tie auta pacili uz ked som bol maly, nevadi teraz si kupim dalsi sen, 38micku. ak sa nejaka najde v dobrom stave a nasetrim nejake peniazky :) Anyway, vcom bola chyba ? lebo fakt som netusil ze mozem zacat horiest z takejto veci....bola to konkretne chyba v baterke, alebo nejaky skrat ? rad by som tomu predisiel v buducnosti :) diky hosi
Naposledy upravil/-a mahadeva v Piatok, 25. Januára 2013, 13:32, upravené celkom 1 krát.

mahadeva
Autor témy

Piatok, 25. Januára 2013, 13:27

freeangel napísal:
nezlobte se na mě pánové, ale začínám mít pocit ( už dost dlouho ) že se poslední dobou hrabe v autech čím dál tím víc Kutilů Timů. Jsou to povětšině bohatší lidé s přehnaně vysokým seběvědomím co si myslí, že dokážou všechno a pak to takhle dopadá - viz můj antitechnicky založený kamarád. To moje generace začínala ve 14ti na pinckovi, V 18 se začala hrabat v šádes 100, 120, 136, Favorit a postupně se něco naučila na nových autech.

ale to je věc každého soudruha...

toto je moje tusim sieste auto, takze nieco som sa uz tiez naucil :) a vsetky auta som si kupil sam, nedostavam benefity od rodicov ako podaktori :)

freeangel
Auto: bmw 525i e34

Sobota, 26. Januára 2013, 08:52

mahadeva napísal:

toto je moje tusim sieste auto, takze nieco som sa uz tiez naucil :) a vsetky auta som si kupil sam, nedostavam benefity od rodicov ako podaktori :)[/quote

Tak se ti omlouvám, nerad bych se někoho dotknul, či ho nějak shazoval.
E38 ti schvaluju je to moc dobré auti. Já o něm přemýšlím pořád, mít víc peněz, tak jdu do E65. ideál je 740 Li + lpg :-)

Jurildo
Auto: BMW E39 540iA

Sobota, 26. Januára 2013, 12:21

mahadeva napísal:
ja len pre objasnenie, ja som tie kable nezapajal :) resp. ja som to daval na svoje auto(dal som to spravne) a brat to dal na svoje(kde to dal opacne koli farbe na baterke) ale, nevadi.A zbohatlik niesom, keby som bol tak by som mal nove Sko a nie stare :) ja som si ho kupil preto, lebo som si chcel splnit sen :) vzdy sa mi tie auta pacili uz ked som bol maly, nevadi teraz si kupim dalsi sen, 38micku. ak sa nejaka najde v dobrom stave a nasetrim nejake peniazky :) Anyway, vcom bola chyba ? lebo fakt som netusil ze mozem zacat horiest z takejto veci....bola to konkretne chyba v baterke, alebo nejaky skrat ? rad by som tomu predisiel v buducnosti :) diky hosi

http://www.poradte.cz/auto-moto/9443-za ... stane.html
ako tu pisu: "Při opačném zapojení může explodovat hned. Diodový můstek v altérnátoru se stane vodivým díky opačné polaritě na diodách. Vznikne ihned zkrat a vyhoří můstek nebo exploduje baterka"
ale teda nepredpokladal by som, ze to skonci AZ hentak...

mahadeva
Autor témy

Sobota, 26. Januára 2013, 18:00

freeangel napísal:

toto je moje tusim sieste auto, takze nieco som sa uz tiez naucil :) a vsetky auta som si kupil sam, nedostavam benefity od rodicov ako podaktori :)[/quote

Tak se ti omlouvám, nerad bych se někoho dotknul, či ho nějak shazoval.
E38 ti schvaluju je to moc dobré auti. Já o něm přemýšlím pořád, mít víc peněz, tak jdu do E65. ideál je 740 Li + lpg :-)

to ano, ale momentalne je to nad moj rozpocet, mam este nejake ine vydavky, ale urcite raz dotoho pojdem :) zatial poskulujem po nejakej 38micke, uvidime casom :) peace

mato8340
Auto: 2x BMW e30
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 26. Januára 2013, 18:10

ak sa nemylim na baterke su kontakty roznych priemerov aby sa nezamenili nie ?

mahadeva
Autor témy

Sobota, 26. Januára 2013, 18:11

Jurildo napísal:

http://www.poradte.cz/auto-moto/9443-za ... stane.html
ako tu pisu: "Při opačném zapojení může explodovat hned. Diodový můstek v altérnátoru se stane vodivým díky opačné polaritě na diodách. Vznikne ihned zkrat a vyhoří můstek nebo exploduje baterka"
ale teda nepredpokladal by som, ze to skonci AZ hentak...

to som teda necakal ani ja :)) diky za clanok :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní