... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
freeangel napísal:...ale začínám mít pocit ( už dost dlouho ) že se poslední dobou hrabe v autech čím dál tím víc Kutilů Timů. ...
freeangel napísal:nezlobte se na mě pánové, ale začínám mít pocit ( už dost dlouho ) že se poslední dobou hrabe v autech čím dál tím víc Kutilů Timů. Jsou to povětšině bohatší lidé s přehnaně vysokým seběvědomím co si myslí, že dokážou všechno a pak to takhle dopadá - viz můj antitechnicky založený kamarád. To moje generace začínala ve 14ti na pinckovi, V 18 se začala hrabat v šádes 100, 120, 136, Favorit a postupně se něco naučila na nových autech.
ale to je věc každého soudruha...
mahadeva napísal:
mahadeva napísal:ja len pre objasnenie, ja som tie kable nezapajal :) resp. ja som to daval na svoje auto(dal som to spravne) a brat to dal na svoje(kde to dal opacne koli farbe na baterke) ale, nevadi.A zbohatlik niesom, keby som bol tak by som mal nove Sko a nie stare :) ja som si ho kupil preto, lebo som si chcel splnit sen :) vzdy sa mi tie auta pacili uz ked som bol maly, nevadi teraz si kupim dalsi sen, 38micku. ak sa nejaka najde v dobrom stave a nasetrim nejake peniazky :) Anyway, vcom bola chyba ? lebo fakt som netusil ze mozem zacat horiest z takejto veci....bola to konkretne chyba v baterke, alebo nejaky skrat ? rad by som tomu predisiel v buducnosti :) diky hosi
freeangel napísal:
toto je moje tusim sieste auto, takze nieco som sa uz tiez naucil :) a vsetky auta som si kupil sam, nedostavam benefity od rodicov ako podaktori :)[/quote
Tak se ti omlouvám, nerad bych se někoho dotknul, či ho nějak shazoval.
E38 ti schvaluju je to moc dobré auti. Já o něm přemýšlím pořád, mít víc peněz, tak jdu do E65. ideál je 740 Li + lpg :-)
Jurildo napísal:
http://www.poradte.cz/auto-moto/9443-za ... stane.html
ako tu pisu: "Při opačném zapojení může explodovat hned. Diodový můstek v altérnátoru se stane vodivým díky opačné polaritě na diodách. Vznikne ihned zkrat a vyhoří můstek nebo exploduje baterka"
ale teda nepredpokladal by som, ze to skonci AZ hentak...