... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
PeterKDV napísal:zdravím Vás, chcem sa opýtať či už má niekto z Vás osobnú skúsenosť s týmito vraj "20W" ledkami do AE v E90/91 predface. Ja som už skúšal aj tie 6W biele led, oem halogenky, aj 10W biele led ale jediny vysledok s ledkami bol te že mi po 6 mesiacoch odišlitak sa chcem opýrať či ich už niekto montoval tieto "20W" led, či ísť do toho alebo nie. Lebo pred tým som šiel z 6W do 10W a rozdiel uplne ale uplne žiadny
až na to že nie a nie tam napratať tú prídavnú srandu čo bola k tej zlatej ledka taka čierna valcova tuba. Takže dufam vyhodím aj za tuto hluposť peniaze a tiež rozdiel nebude žiadny
http://www.alibaba.com/product-gs/59731 ... l_Eye.html
Martin46 napísal:osobna skusenost je nasledovna - najlepsie boli 6W s klasickymi LED
10w trpia zlou zivotnostou a musel som ich vyradit z ponuky - rozdiel vo svietivosti ale vobec nebol velky
- 20W som osobne neskusal, ale tipujem, ze velky rozdiel tam rovnako nebude. AKurat zivotnost horsia
PeterKDV napísal:zdravím Vás, chcem sa opýtať či už má niekto z Vás osobnú skúsenosť s týmito vraj "20W" ledkami do AE v E90/91 predface. Ja som už skúšal aj tie 6W biele led, oem halogenky, aj 10W biele led ale jediny vysledok s ledkami bol te že mi po 6 mesiacoch odišlitak sa chcem opýrať či ich už niekto montoval tieto "20W" led, či ísť do toho alebo nie. Lebo pred tým som šiel z 6W do 10W a rozdiel uplne ale uplne žiadny
až na to že nie a nie tam napratať tú prídavnú srandu čo bola k tej zlatej ledka taka čierna valcova tuba. Takže dufam vyhodím aj za tuto hluposť peniaze a tiež rozdiel nebude žiadny
http://www.alibaba.com/product-gs/59731 ... l_Eye.html
Marek-WAR napísal:Šlo by to použít i jako denní svicení?
crumar napísal:Nie.
Marek-WAR napísal:Proč? K vůli struktuře světla? Nebo proč? Když modul to podporuje.
xlukas.cz napísal:a zjistili jste uz nekdo, jak jsou konstruovane krouzky na novych bmw, v cem je rozdil a jestli jdou ty nove zabudovat do nasich svetel? resp. ja uz sem si mnohokrat overil, ze jde vsecko. ale zajima me teda v cem je ten rozdil.