... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Re: E90 predfacelift "20W" led angel eyes ?!

Sobota, 9. Marca 2013, 22:55

Marek-WAR napísal:
Pokud vymenis svetla, po fl to znamena ty s led blinkrama, musis menit i kapotu naraznik? Musi se kodovat? Zkousel nekdo?

nieco som ti nasiel... http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=576210
1. If you have Pre-LCI Halogens and want to swap to LCI Halogens: Direct plug and play
2. If you have Pre-LCI Halogens and want to swap to LCI Xenons: Coding, parts, and rewiring. not cheap.
3. If you have Pre-LCI Xenons and want to swap to LCI Halogens: Coding for sure, I don't really know if you can even do (or why you would ever want) to do that.
4. If you have Pre-LCI Xenons and want to swap to LCI Xenons: Coding and parts. not cheap.

predpokladam, ze chces ist z xenonu na LCI xenon, pisu chlapci, ze kodovacky tam budu a asi aj ine veci (minimalne tie odpory pridat na LED smerovky)

Pity777
Auto: BMW F34 320xd
Kraj: Košický

Nedeľa, 10. Marca 2013, 08:26

Marek-WAR napísal:
Pokud vymenis svetla, po fl to znamena ty s led blinkrama, musis menit i kapotu naraznik? Musi se kodovat? Zkousel nekdo?

ak nechces tak kapotu ani naraznik menit nemusis, lci svetla maju uplne rovnaky tvar ako predface... no ak chces aby to vyzeralo uplne tako lci tak si musis vymenit samozrejme vsetko, no poom by sa patrilo urobit to iste aj vzadu...

tu mas priklad sice opacny, ze chlapik vymenil najprv naraznik s kapotou ale stare svetla mu tam pasuju, uz som videl na niektorom fore uz aj novsiu fotku a tusim uz tam ma aj LCI svetlomety...
Prílohy
stefan2800.jpg
stefan2800.jpg (385.66 KiB) 2378 zobrazení
BMW F34 320xd M-paket melbourne rot
EX BMW E61 530d M-paket, Black Sapphire, styling 128, 190kW
EX BMW E91 330d ///M-paket, Black Sapphire, styling 193, r.v. 2006, 212kW / 290HP, 335 look duplex
EX BMW E39 525d Individual ///M-paket, carbonschwartz, r.v 2003, 205hp

Marek-WAR
Auto: BMW E91
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 10. Marca 2013, 09:12

PeqpeK napísal:

nieco som ti nasiel... http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=576210
1. If you have Pre-LCI Halogens and want to swap to LCI Halogens: Direct plug and play
2. If you have Pre-LCI Halogens and want to swap to LCI Xenons: Coding, parts, and rewiring. not cheap.
3. If you have Pre-LCI Xenons and want to swap to LCI Halogens: Coding for sure, I don't really know if you can even do (or why you would ever want) to do that.
4. If you have Pre-LCI Xenons and want to swap to LCI Xenons: Coding and parts. not cheap.

predpokladam, ze chces ist z xenonu na LCI xenon, pisu chlapci, ze kodovacky tam budu a asi aj ine veci (minimalne tie odpory pridat na LED smerovky)

Na blinkry se bud vypne hlaska v BC si myslím a nebo se tam da nejaky zatežový modul - odpor. NO ale nevím investice je tam tak 20tis minimalně a to se asi nevyplatí.

zac.je.toho.loket

Pondelok, 11. Marca 2013, 12:22

Zdarec, nechci zakládat nove téma, tak to hodim sem...Nevíte, zda jsou u E9x někde náhr. žarovky (pov. výbava), hledal jsem, nenašel :-/ Díky

Marek-WAR

Pondelok, 11. Marca 2013, 15:11

zac.je.toho.loket napísal:
Zdarec, nechci zakládat nove téma, tak to hodim sem...Nevíte, zda jsou u E9x někde náhr. žarovky (pov. výbava), hledal jsem, nenašel :-/ Díky

ja jsem kupoval sice si myslim ze tam mapr do AE neni a do bixenonu staci kdyz jim ukazes krabicku

zac.je.toho.loket

Utorok, 12. Marca 2013, 13:54

Jo urcite sebou budu vozit nahradni vybojky :-D Chtel jsem vedet misto, kam se umistovaly nahradni a jestli vubec. Treba nahradni pojistky mas primo na pojistkove skrini za prihradkou spolujezdce. Lekarnicku, naradi atd. v kufru. Zarovky se tam vubec nedavaly? Jde mi o to, kdyby me zastavil nejakej rejpavej organ ;-)

Marek-WAR

Utorok, 12. Marca 2013, 16:17

Chapu, je to kravina meni bez tak zarovku nekde po tme ale vyhlaska zni jasne musis met. Trosku jsem nepochopil otaz ptas se kam mas umístit zarovky? kam schovat tu krabicku?

zac.je.toho.loket

Utorok, 12. Marca 2013, 16:57

Ne :smile: chci vedet, zda je davali treba k novymu autu jako soucast povinne vybavy, popr. kam je schovali

Marek-WAR

Utorok, 12. Marca 2013, 17:39

Ne :smile: chci vedet, zda je davali treba k novymu autu jako soucast povinne vybavy, popr. kam je schovali

Tak to nevím nové jsem zrovna nekupoval :-(

zac.je.toho.loket

Štvrtok, 14. Marca 2013, 18:15

Ja taky ne :wink: kdyby me ale staveli benga a rekli: "ukazte nam povinnou vybavu", tak zarovicky nemam nebo nevim kde jsou. Pripadne jake koupit... Vybojky v zadnym pripade kupovat a vozit nebudu

Marek-WAR

Štvrtok, 14. Marca 2013, 18:33

Ja taky ne :wink: kdyby me ale staveli benga a rekli: "ukazte nam povinnou vybavu", tak zarovicky nemam nebo nevim kde jsou. Pripadne jake koupit... Vybojky v zadnym pripade kupovat a vozit nebudu

Ja jsem si to koupil je tam par zarovek, vybojky a AE tam samozrejme nejsou. ukáži že mám krabičku a oni nebudou zkoumat co tam mas za žárovky, stejne řekne že ti to prasklo ted žárovka pokud jsi nesvítil a nebo že si objednaný v servise, jak máš ty vyměnit např xenon je to nelogické a navíc třeba potmě. stálo to asi kolem 300kč ale už si to vážně nevzpomínám odkud a kolik to stálo.

slavoo
Auto: BMW 530xD F10 LCI
Kraj: Žilinský

Sobota, 20. Apríla 2013, 17:57

Zdravím všetkých, chcem sa spýtať či máte niekto skúsenosti s týmito alebo podobnými svetlami??? Či je zložité to vymeniť a čo je k tomu potrebné??? Ďakujem za každú odpoveď...

http://www.bmwstyle.sk/index.php?route= ... uct_id=737

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní