... všetko o BMW ...
wino napísal:u Tomasa to bude skor E46 M3 CSL alebo M3 E92 GTS
voMacK napísal:kedze sme na BMWklube musim sa ta opytat - nejakou F10 M5 si zapratat garaz nechystas?
Duplo napísal:F10 M5 je skvost a vykladna skrina technologii a asistentov. No obavam sa, ze sa uberam prave opacnym smerom aky udavaju tieto moderne vozy. Skor patram po klasikach a youngtimeroch. Musim ale priznat, ze na denne jazdenie mam moderny voz, funkciu denneho presuvadla by mi ale F10 M5 nesplnila v rozmeroch ake pozadujem.
Duplo napísal:F10 M5 je skvost a vykladna skrina technologii a asistentov. No obavam sa, ze sa uberam prave opacnym smerom aky udavaju tieto moderne vozy. Skor patram po klasikach a youngtimeroch. Musim ale priznat, ze na denne jazdenie mam moderny voz, funkciu denneho presuvadla by mi ale F10 M5 nesplnila v rozmeroch ake pozadujem.
voMacK napísal:
a na non-M F10 mas aky nazor?
runder napísal:prechádzate na inú stranu chalani![]()
Duplo napísal:F10 je spickovy voz aj ked musim priznat, ze nova A6 mu pekne sliape na paty. Pre mna je F10 priamy nastupca E39ky, pravdupovediac v nej nachadzam krivky a dizajnove riesenia skor z E39 ako z E60. To ma aj nesmierne tesi nakolko som bol a aj nadalej som fanusikom rady E39 (viacmenej modelu M5).
E60 bol moderny vykrik uz chvalabohu umlcaneho nemenovaneho dizajnera a doteraz jej neviem prist na chut. Chvilu som vlastnil E61ku, no nesedla mi ani dizajnom ani spravanim sa na ceste.
F10 je v tomto smere ina liga, krasny a pokrokovy voz.