... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
pelo
Auto: e39 520i saloon
Kraj: Bratislavský

Re: polyuretanove silentbloky - skusenosti?

Utorok, 15. Januára 2013, 09:59

jozko2828 napísal:
Aj tak si myslim tak ako som sa chvilu bavil s Martinom ze uz ci das strongflex alebo klasiku... Je to viac menej jedno lebo pri viac ako 5 - 6 rocnom aute tam treba robit vymenu viacerych dielov.../ ja som menil kompletnu prednu napravu + strongflex/.... A ako sme sa zhodli nie je to len o jednom diely ale aj o tlmicoch, pruzinach, stabikoch atd... Cize ak sa poskodeny diel vymeni je citit samozrejme rozdiel ale ideal je to menit komplet.... Ja som daval strogflexy aj preto lebo mam rad tuhsie riadenie a tvrdsie auta.... Ale ak by som daval klasiku tak naozaj len osvedcene znacky ako lemforder alebo meysle..... Uz nech to vymeni akokolvek rozdiel pociti a zial bohu nie je to podla mna o vydrzi pretoze na nasich cestach aj ta naj suciastka pojde do sraciek kedze vseobecne bawory su auta velmi citlivo nastavene a zaroven aj najviac trpia na diely naprav..... :-({|=

Ja som mal na e36 vymeneny komplet predok, predtym bol uplne rozsypany. A je pravda aj to, ze castokrat nastane situacia, ze clovek vymeni len 1 diel na rozbitej naprave. Nasledne tym, ze jeden diel drzi, su namahane tie ostatne nacate a za chvilu postupne odidu aj tie. Cize nakoniec sa postupne vymeni cela naprava a clovek skonci vymenou toho uplne prveho dielu, pretoze tie ostatne rozbite diely poskodili aj ten...a takto odide aj lemforder a hocico ine. A potom ludia nadavaju aj na dobre znacky, ze nic nevydrzia...preto niektore aj lacne cinske znacky ked sa vymenia ako cela sada napravy vydrzia dlhsie ako 1 rameno lemforder alebo meyle HD...
BMW -Bayerische Motoren Wergel

Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex pribeh
e36 316i Compact '97 -ex pribeh

Užívateľov profilový obrázok
jozko2828
Auto: BMW E46 Coupe
Kraj: Bratislavský

Re: polyuretanove silentbloky - skusenosti?

Utorok, 15. Januára 2013, 13:12

Suhlas s tymto... Ak menim tak na komplet.... A hlavne diely, ktore na seba navazuju... Neviem si predstavit ze budem menit len silent ked je vybuchany... Lebo v takom istom stave su urcite aj capy na ramenach ....atd.... Nie vzdy clovek plati len za znacku ale aj kvalitu dielu a je naivita mysliet si ze ak tam dam strongflex a necham vsetko ostatne co je akoze dobre tak... Tak ze to vydrzi... Prave opacne... Nove diely su vacsinou tuhsie cize otrasy sa prenesu na diely co su vybuchane.... Potom je to o tom ako pisal kolega v prispevku vyssie.... Setrit moze na palive, na znacke oleja alebo na blbostiach co dava do interieru alebo na kapotu ale nie na napravach a podvozku.... Tam je to dost nebezpecne...
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 29 neregistrovaných