Ahojte, som tu nový a rád by som sa s vami podelil s príbehom mojich bayerov :) Takže prvá bola E34 2.0 (M20B20) biela, bola v social výbave čiže mala v elektrike dá sa povedať že iba svetlá a rádio

. Neskôr sa mi dostala do rúk kasňa v super stave oproti mojej, nakoľko boli potiaže s prihlásením bielej začala sa robiť prekládka pri ktorej som zistil že z M20B20 je M20B25

zdalo sa mi to nejak moc živé na dvojliter ...mala aspoň okná v elektrike inak tiež nič moc výbava.
No a teraz k tomu hlavnému, momentálne sa mi dostala do rúk E34 530i V8 5q vzhľadom na predošlé v moc slušnej výybave
Výbava obsahuje 4xel. okná, BC IV, koža, vyhrievané predné sedadlá, zadná roletka, klíma, el.šíber, čítacie lampičky, el.vyhrievané spätné, ostrekovače svetiel + hmloviek, origo centrál s DO s alarmom (funkčným), samostmievacie zrkadlo, viac ma momentálne nenapadne keď tak pridám časom
Type code HE11
Type 530I (EUR)
E series E34 ()
Series 5
Type LIM
Steering LL
Doors 4
Engine M60/1
Displacement 3.00
Power 160
Drive HECK
Transmission MECH
Colour ORIENTBLAU METALLIC (317)
Upholstery (0455)
Prod.date 1994-06-28
S243A AIRBAG FUER BEIFAHRER
S255A SPORT-LEDERLENKRAD
S288A LEICHTMETALLRAEDER
S302A ALARMANLAGE
S339A SHADOW LINE
S354A GRUENKEIL-FRONTSCHEIBE
S401A SCHIEBE-HEBEDACH, ELEKTRISCH
S416A SONNENSCHUTZROLLOS
S423A FUSSMATTEN IN VELOURS
S428A WARNDREIECK
S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND
S465A DURCHLADESYSTEM
S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER
S498A KOPFSTUETZEN IM FOND
S500A SCHEINW.WASCHANL./INTENSIVREINIGUNG
Description (interface)
S510A LEUCHTWEITENREGELUNG ABBLENDLICHT
S530A KLIMAANLAGE
S537A STANDLUEFTUNG
S553A BORDCOMPUTER IV MIT FERNBEDIENUNG
S564A INNENLICHTPAKET
S669A RADIO BMW BUSINESS RDS
S676A HIFI LAUTSPRECHERSYSTEM
S899A EXPORT-FAHRZEUG
S900A ANERK. WEGFAHRSICHERUNG LT. AZT/TUEV
S915A AUSSENHAUTSCHUTZ ENTFALL
Časom sú v na pláne nejaké úpravy-vylepšenia podla financií treba asi vymeniť spńač brzdových svetiel, senzor hladiny oleja, vymeniť niektoré káble na otváraní kufra, nastriekať kapotu do farby, chcel by som bočné a zadné svetlá s bielou smerovkou, možno časom iné kolečká, je tam športový podvozok čiže znížená je na naše cesty tak akurát

. Palubný ma nejaké pripomienky (ESD Regelt, Bremsli elektrik, Sensor Oelstand, Betriebe..neviem čo..) časom sa to snáď s vašou pomocou podarí všetko odstránit

.
Čo sa týka motoru je v dobre kondicii, ten zvuk je niečo nádherné už mu len chýba nová váha vzduchu lebo trošku kucká

.
Takže zatial asi tolko, za prípadné otázky,rady,tipy budem rád.
Pripájam foto, sorry za kvalitu budu lepšie keď sa trošku oteplí.