... všetko o BMW ...
gulfast napísal:
hej to je folia trasnsparentna,za 5evri :) nie je to vnutri svetla,to sa mi rozoberat nexcelo,je to nalepene s vonkjšiej strany,tekže ked budu policajti držkovat,odlepim to dole a pak si nalepim dalsiu zas,je to minimum roboty :)...uvidim ako to bude vyzerat,auto je stale v progrese na penkach,stale sa robi podvozok...ale tak snad do 2mesiacov uz bude jazdit :)
gulfast napísal:
ta elektricka strecha je jedina vec ktora ma jeduje...dodnes to nemam na 100% spojazdnene a nemožem zohnat zrozumitelnu schemu na to ani...a vela štastia pri kupe :) na svk nekupiš hodnu tricku ne to ešte v cabriolete(čest vynimkam čo sa vedia postarat o to) a dan je asi to posledne čo by ma trapilo,ked na to maš a srdce ti po tom bucha :)
ultrainvest napísal:takze myslis, ze sharan potiahne prepravny vozik? lebo prepravny vozik mam moznost si pozicat za nejakych 10-15 euro na den, ale nemam to za cim tahat. aj ked na mojej e46 mam v papieroch napisane, ze max. hmotnost brzdeneho vozika je 1800 kg, mozno za nim by som to tahat mohol :)