... všetko o BMW ...
M3driver napísal:](*,) ja sa dostanem na cca 90° po 20km okresky + dialnica... inak spotreba mi po vymene hlavneho isla tiez dole, podla BC zo 7.4 na 6.8 zatial...
RACERMAN napísal:
Menil si aj EGR termostat ? musi sa to ohriat skorej.
M3driver napísal:prave ten som nemenil pretoze sa tvaril novsie ako zvysok... myslim ze vymena ho neminie ked vidim ako rychlo sa vam to zohrieva![]()
Ado80 napísal:vymeň všetko a maš kozub v aute![]()
akurát tej spotrebe neverím taku som ešte nemalpôjdem do Žiliny a žena dostane poriadne do tela tak som zvedavý jaka bude spotreba
![]()
![]()
![]()
RACERMAN napísal:Chlapi mozno zachadzam do detailov ale ked sa zohreje voda na 90°C za chvilu za kolko sa zohreje olej v motore ?
Hreje sa skorej, neskor ?
voloda napísal:Ja som menil minuly rok obe a auto sa zohreje tak ako M3driverovi - az po cca 15km (vonku cca. 5 stupnov). V lete bola priemerna spotreba tak 7,8l - 8,1l, teraz ked je chladnejsie 9,2l, medzitym sa precistil DPF, vybrali sa klapky, isli nove zhavice aj riadiacka zhavicov. Zda sa mi to dlho a spotreba vysoka, tym klapkam davam tak do 0,5l. Mozu tie termostaty odist po jednom lete?? Alebo skusit este raz vymenit aspon egr?? Jedna sa o 535d 2005...
pedro299 napísal:Nená to žiadny vplyv na spotrebu.Ja keď som ich tam mal,spotreba bola rovnaká ako mám teraz,takže žiadny postreh ohladne spotreby nemám.
voMacK napísal:
F01 nema vyssiu teplotu ako E60...ide len o to ze v hidden menu v E60 si sledujes vodu a Fxx modely maju ukazovatel teploty oleja