... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
zigo24 napísal:vypalil som uz asi 10 cd a nic
dodo59 napísal:ahoj priatelia,
mam jeden problemik,snad niekto poradi,
mam 320d,E90,rocnik 2005,navigacia ccc profesional,velky displey,
hodil som na dvd mapy 2013,na 3 ke je slovensko,hodil ho do navi,jasne ze hodilo restart o 5 minut atd,
problem je ale v tom ze moju aktualnu polohu ukazuje niekde v bulharsku i napriek tomu ze som na slovensku,
co s tym?
vdaka za kazdu radu
dodo59 napísal:tahal som to z uloz to.cz,
dalsiu seriu dvd som stiahol cez torent,
suradnice bohuzial neviem ake udava lebo sa mi len raz a ani neviem ako podarilo najst suradnice a ja blbec som to ani neodpisal na papier.
nasiel som na inzercii ze to robi nejaky chalan tak som ho kontaktoval a on mi doniesol svoje uz napalene dvd,zevraj v jeho bmw to funguje no u mna to robilo to iste a potom som kontaktoval dalsieho a ten mi tiez dal napalene dvd a zevraj by malo fungovat no to nacitalo iba polohu a ked som dal priblizit mapy tak to uplne seklo
dodo59 napísal:nejak mi to totiz nejde do hlavy,keby bola navi z ineho vozidla ktore bolo napr v bulharsku,aj tak by predsa navi mala cez satelit najst aktualnu polohu,dalej - ak by nahodou niekto prekalibroval navi (co je blbost,naco by to niekto robil?) aj tak by sa mal softver aktualizovat tym ze sa tam dali nove mapy a pytalo si to restart, dalej - mal som jeden nazor ze tam je vypnuta alebo nefunkcna gps antena,co je podla mna riadna blbost,pretoze by polohu nenaslo ziadnu a pri pohybe vozidla by sa sipka vobec nepresuvala,