... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

bmwtt.sk

jurobubu
Autor témy
Auto: BMW 530d Touring
Kraj: Trenčiansky

kolísanie otáčok motora

Streda, 2. Januára 2013, 23:50

caute dnes som kupil BMW 530d Touring r.v.2005 a po ceste domov po dialnici som si dal na tempomat 130 km/h a vsimol som si ze mi z nicoho nic klesnu otacky ale hned sa aj vratia naspet (skratka tak kolisu) a potom som si to vsimol aj ked som isiel normalne bez tempomatu s nohou na plyne ze to spravilo. Viete mi niekto poradit co by to asi tak mohlo byt?
Zatial Vam vsetkym velmi pekne Dakujem

kolco
Auto: BMW 535D Touring
Kraj: Banskobystrický

Re: kolísanie otáčok motora

Štvrtok, 3. Januára 2013, 10:12

Pravdepodobne hydromenic

jurobubu
Autor témy

Štvrtok, 3. Januára 2013, 15:05

aha kolko to asi tak vychadza korun? lepsie kupit novy alebo aj nejaky starsi staci?
a este taka vec mne tie ani otacky nekolisu ako zeby mi kolisal motor ale motor ide stale tak isto akurat ze na otackomery mi to tak kolisu tie otacky ale motor ide stale tak isto.

Užívateľov profilový obrázok
mareko258
Auto: BMW E61
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 3. Januára 2013, 23:29

podla mna to neni hydromenic, tato tema je tu uz na klube zoparkrat rozberana....
Obrázok
http://www.varialdetail.sk/

jurobubu
Autor témy

Piatok, 4. Januára 2013, 10:45

ja som to tu hladal medzi temamy ci ste sa o tom tu nerozpravaly ale nic som nenasiel tak reku sa vas opýtam
tak zatial Diky idem dnes do TN tak behnem hned do BMW sa na to opitat co mi na to povedia

voMacK
Auto: G31 540i

Piatok, 4. Januára 2013, 10:47

jurobubu napísal:
ja som to tu hladal medzi temamy ci ste sa o tom tu nerozpravaly ale nic som nenasiel tak reku sa vas opýtam
tak zatial Diky idem dnes do TN tak behnem hned do BMW sa na to opitat co mi na to povedia

predpokladam, ze ti povedia holy chuj...kedze zhruba na takej urovni su ich vedomosti...povedia ti, ze to mas k nim doniest a musia to pozriet..ale zas v tom maju pravdu..bez toho aby to niekto poriadne pozrel asi tazko zistit, kde je zrada...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Piatok, 4. Januára 2013, 19:51

povedia ti výmena prevodovky za 5000€...... ](*,) ](*,) treba s tým behnut niekomu kto sa vyzna...taketo veci riešim pri rannom čaji......
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

dimensionone
Auto: 318d(F31)
Kraj: Bratislavský

Piatok, 4. Januára 2013, 21:11

Ja by som tiež skôr smeroval k hydromenicu. Treba pozrieť na diagnostike, či lietajú otáčky hydromenicu, keď to budeš mať na tempomate. Ak to bude hydromenič, dá sa to riešiť repasom.

TT-SIMIK

Piatok, 4. Januára 2013, 21:15

niekedy pomožu adaptície....vela krat som to tak vyriešil.......samozrejme ako to nebeha 500 hore dole......
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok

jurobubu
Autor témy

Sobota, 5. Januára 2013, 11:16

no bol som u kamarata na diagnostike on ma doma servis je vyhradny servisak pre BMW a povedal ze prevodovka je tam super ze tej nic nieje a ze to nieje ani hydromenic ale hovoril ze uz sa stymto stretol a ze tam bola chyba elektriky ktora ide do otackomera tak ze mi to na buduci tyzden pozrie.

jurobubu
Autor témy

Sobota, 5. Januára 2013, 11:21

este by som mal jednu otazocku nestalo sa vam niekomu ze vam prestal z nicoho nic reagovat kluc myslim ako dialkove ovladanie na zamykanie a odomykanie auta? Vcera som isiel zamykat normalne s dialkovym a nechcelo my to zamknut tak som musel normalne zamknut cez dverovy zamok ako keby som nemal dialkove. Pytal som sa aj na to u toho kamarata a povedal ze aj stym sa stretol ze to robil asi mesiac do zadu a ze pri tejto zavade musel objednat novy kluc(150eur).Lebo ze v kluci sa neda vymenit baterka.

voMacK
Auto: G31 540i

Sobota, 5. Januára 2013, 11:53

jurobubu napísal:
este by som mal jednu otazocku nestalo sa vam niekomu ze vam prestal z nicoho nic reagovat kluc myslim ako dialkove ovladanie na zamykanie a odomykanie auta? Vcera som isiel zamykat normalne s dialkovym a nechcelo my to zamknut tak som musel normalne zamknut cez dverovy zamok ako keby som nemal dialkove. Pytal som sa aj na to u toho kamarata a povedal ze aj stym sa stretol ze to robil asi mesiac do zadu a ze pri tejto zavade musel objednat novy kluc(150eur).Lebo ze v kluci sa neda vymenit baterka.

bateria sa vymenit da, akurat je to dobra jebacka...ale tak mozes tym usetrit 150eur. Mame tu na fore na to aj navod...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

TT-SIMIK

Sobota, 5. Januára 2013, 13:52

nieje to baterieu v kluči,ale tym že máš E61 klasicky problém z kabelažou v 5tich dverach,alebo zatečenym modulom diversivity......to kolisanie otačok určite nerobia budiky ak to je citit aj pri jazde,nejake pohupovanie,alebo tak......
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok

Laco19
Auto: E61 LCI 530xd + E60
Kraj: Košický

Sobota, 5. Januára 2013, 14:41

TT-SIMIK napísal:
nieje to baterieu v kluči,ale tym že máš E61 klasicky problém z kabelažou v 5tich dverach,alebo zatečenym modulom diversivity...

Presne tak. Nema vyznam nad tym spekulovat, kabelaz sa polame na vsetkych E61. Treba ju opravit hned ako sa objavi prvy problem (nie je problem ako otvorit sklo ked to uz nefunguje) a rovno vo vsetkych pantoch bez ohladu na to ze mozno vyzera neporusena.
Na diversity existuje nejaka opravna sada tesneni aby to nezatekalo. Ked mi tam 2x po umyti zatiekla voda (zrejme netreba striekat odspodu) tak som to vyriesil zvyskom transparentneho spreja. Nastriekal som nahrubo plosak, teraz po nom moze stekat voda a bude fungovat.

Patkola1
Auto: BMW 330 XD Touring

Sobota, 5. Januára 2013, 20:09

Ja si tiež myslím že to bude AT. Mne tiež kolísali otáčky sem tam ale nie zase nejako extra moc ale bola to ona

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných