... všetko o BMW ...
jurkyLE napísal:hodil som to sem len tak z pleziru, ale verte chalani, ze sa tu najdu cerstvi novi klubaci co by to aj kupili
auto111 napísal:sa pozri kde zijeme...ze nebudu klamat tomu sam neveris...vsak tu ojebavaju vsetci a najviac nase panstvo v parlamente.inac neviem co sa tu zrusujete nad tym crepom.co chcete za 1000????ja som si kupil punto za 300 cele je hrdzave ale stale ide a nic nezere a este my nejaky patek posluziJa ocakavam od ostatnych ze nebudu klamat a podvadzat - napr. stocenim KM ci zatajenim buracky.
Samozrejme nikto tu neocakava ze cca lacne 20 rocne auto nebolo burane a je v stave ako z vyroby.
Inak ten typek (ci typci pred nim) stocil aspon 200 000 ci mozno az 300 000 KM !!
miki012 napísal:sa pozri kde zijeme...ze nebudu klamat tomu sam neveris...vsak tu ojebavaju vsetci a najviac nase panstvo v parlamente.inac neviem co sa tu zrusujete nad tym crepom.co chcete za 1000????ja som si kupil punto za 300 cele je hrdzave ale stale ide a nic nezere a este my nejaky patek posluzi
Jojo356 napísal:Prečo nekupovať, aj keď je to búrané a stočené km na Slovenské cesty ideálne auto.Za tisíc eur máš BMW, klímu, elektróny a funkčný 6 Valec.
jurkyLE napísal:kamo, mam dat 1000 eciek za vyhonenu 20 rocnu grcanicu so 700k nabehanymi, to radsej za tie lowe stravim dovolenku na Kube...