k33p napísal: stale dokopa sa v tomto threade opakujes co by si nekupil, vsetkym nam je jasne ze ty niesi cielovy kupca e36 ktora ma skoro kazda viac ako 300tkm, ale kazdej svieti menej alebo 200t na tachometri (vies slovaci radsej kupia to iste auto s 200t ako 700t km o to tu predsa teraz nejde.) ale v skutocnosti by ma zaujimalo co by si teda (ked tu je teda forum o BMW, ziadny dovolenkovy katalog) veeelmi rad kupil za tie peniaze - asi nejaku e46 alebo najlepsie novsie...a aby si do neho nemusel dat ani korunu a o 2,3,4 roky este predat a neprerobit ani korunu... do ktoreho stareho bmw za liter dnes nenatlacis penazi za kybel.
1. za 1000 eciek by som bmw nekupil ziadne
2. toto nie je katalog dovoleniek ale ver mi ze investicia do tej dovolenky by bola ovela rozumnejsia
3. mat doma 1000 eciek v ponozke, tak radsej kupim Feldu s novou TK a EK a ver mi ze do nej tie dva roky kym budu platit, nesahnem okrem oleja
4. toto nie je tema pre teba, nakolko sa vyznas, je to v sekcii nakupna poradna a je urcena skôr pre zacinajucich klubakov, aby sa vyvarovali kupe nejakej vyhonenej haraburdy a potom lutovali svoje tazko zarobene prachy
5. precitaj si este raz bod 4 a porozmyslaj co tu pises, za tisic eur dobru E36 nekupis, ak teda poznas priemerne ceny dobrych kusov

6. aka vdaka?? ja som sa tu neprosil nikomu o vdaku
7. o trhu aut vies zrejme velke kulove, sa poobzeraj po autobazareeu, kolko je tam BMWciek v cenovej relacii okolo 10 tis. eur a vyssie a kazda druha ma dole 100 tis. kilometrov aj viac
8. neexistuje auto do ktoreho nedas ani korunu a uz vobec nie take , ktore za dva tri roky predas a este aj so ziskom