... všetko o BMW ...
Dogg88 napísal:Bonusova fotka![]()
Kedze sa "daily ride" pojebalo bol som donuteny ist do prace na S8 ktora je urcena na vikendove ucely
este ze som na jesen len tak "pre istotu" kupil na no zimne gumy...teraz sa zisli
Dogg88 napísal:najnovsie veci co sa udiali...
Unik chladiacej kvapaliny bude asi zo spodku nadrzky, je to tam mokre...objednal som v BMW tesnenie, prirubu aj hadicu...vymenim to vsetko, nechce sa mi s tym srat a hadat co je v prdeli...
Dalej si ten moj pičiak povedal ze naco pojde na 4 valce ked staci ist na 3 nie?
Kupil som sviecky ze zacnem tym...
Ked som odobral cievku (ci fajku ci ký kokot je to na sviecke) tak som zistil ze tam je asi 3cm oleja a sviecka je v nom utopenaradost
Na druhy den som teda objednal rovno tesnenie pod veko ventilov a okolo sviecok. Ked som zhodil veko tak tesnenie bolo tvrde ako plast a lamalo sa pri dotyku a cele bolo dokola zasilikonovane. Som sice vystudovany stavbar, nie automechanik ale rad by som spoznal toho koukota ktory to tymto "silikonovym sposobom" akoze opravil a pri pohlade na to si povedal: "Ej to som ale urobil kus dobrej roboty!"
No nic veko sa pretesnilo, sviecky vymenili a pome startovat...brnk a zase na tri valce...
No uz som myslel ze ma jebne tak som ho nechal pred domom tri dni a behal som na S8![]()
Potom mi kamarat Milos (aj tu na fore je...tak Milos ak to citas tak znovu DAKUJEM) ponukol na skusku svieckove kable a prisiel s myslienkou ci nie je zla cievka. Ja som ani netusil co a kde je ta cievkai ked som ju pri zhadzovani veka odoberal a drzal v ruke
![]()
Kable sice nepasovali (boli z e30) ale druhy kamarat Martin (Swordfish) pozical od dalsieho kamarata cievku z e36 318iS
nahodili sme ju a auto slo na 4 valce...parada![]()
Viem kde je chyba...Nema dakto zvysnu cievku na e36 318iS M44? No a kedze su tie vianoce tak som mu kupil aspon eMkový volant ktory sice je presity no ja ho dam prest este raz lebo je presity strasne![]()
Koniec hlasenia