... všetko o BMW ...
Moderátori: b0ris, 100RM, BinKooL
serwo napísal:Super! Ale ako si aj pisal, ked po minute pocuvania radia ti zahlasi dobit bateriu, tak asi s nou nieco nie je v poriadku. Sustredil by som sa na nu, kym ta to niekde nenecha visiet. Hlavne treba kupit AGM bateriu.
Keny077 napísal:dnes rano bez problemov na prvy krat brnk, tak ako ma, zatial pozitiv
Keny077 napísal:ja viem ze uz nieje ta baterka taka ako ma byt no este chvilu musi vydrzat, dnes rano znova bez problemov takze tak...
Keny077 napísal:Gratulujem ti k vyrieseniu problemu, ale to nemeni nic na tom, ze bateria je zrela na vymenu a urcite by som to nepodcenoval. Ako som pisal moju skusenost, ze mne vypisalo hlasku po pol hodke pocuvania radia, tak som s tou baterkou jazdil este pol roka asi. A jedneho krasneho dna prdla, coho som si bol predtym vedomy a od cias Skody 120 patria k mojej povinnej vybave startovacie kable (samozrejme nie tie z Lidlu za 2 €) a ak ta to niekde necha nemusi sa ti dokonca podarit ani jump start. Aspon u mna to tak bolo, ked prisiel kamos so Saxom a kablami sme to nenastartovali jednoducho, proste ani po par minutach dobitia mi starter nepretocil.evidentne tu niekoho sere ze som to odstranil a bol som si vedomy toho ze ten problem nesposobuje baterka, ja o nej viem v akom je stave, problem je dorieseny tak nechapem co tu stale rozoberate baterku...