... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Re: Rada ohľadom kúpy BMW 330D

Utorok, 6. Novembra 2012, 08:45

tibie napísal:
Super, čiže 320d 110kw / 330d ... bol by niekto s diagnostikou na BMW ísť so mnou pozrieť popr. kúpiť volaké BMW? Zaplatil by som mu aj za ochotu :-)

Ked si nájdeš auto svojich snov v okolí nikde,tak sa ozvi,už chodím riešiť autá nejaký ten patek,dosť často som kupujúceho zobudil zo sna...)aby nekúpil maringotku...)
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

tibie
Autor témy
Auto: BMW e46 320d 110kw
Kraj: Trnavský

Utorok, 6. Novembra 2012, 15:21

TT-SIMIK napísal:

Ked si nájdeš auto svojich snov v okolí nikde,tak sa ozvi,už chodím riešiť autá nejaký ten patek,dosť často som kupujúceho zobudil zo sna...)aby nekúpil maringotku...)

Beriem ťa za slovo Simik :-) Ozvem sa ti ak budem mať peniaze už u seba :-) snaď už čoskoro ... :-)

pby
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 29. Novembra 2012, 09:28

NEchcem zakladat novu temu preto sa pytam tu:

oplati sa vobec pozerat po E46 330 (ci uz benzin alebo diesl) ? Co sa tyka dieslu tak to plati dvojnasobne (drahsie auto, aj nachylnejsie na opravy motora tipujem..)

-pytam sa preto lebo ked si prechadzam inzeraty a najdem napr 316i a dajmetomu 330i/d za 4500 tak asi nepojde o rovnako zachovale auta (uz len s principu) taky 3 liter stal novy asi viacej ako 316, nie ? cize zachovalost 316 toho isteho r. vyroby bude vysia ako u 330..

-dost ma to taha do 330 len neviem ci sa oplati: 1) hladat do 5000 e (r. 2000-2002) (s pohladu oporebenia )
2) hladat skor d alebo i ? (ja som skor na i a tiez vela nenajzadim (zatial), ale dieslov okolo 5000e je monemtalen o trocha viacej ako i
-dalej cena nahradnych dielov d/i je vekly rozdiel abo je to tak narovnako ?

Vdaka
OO(||||)°(||||)OO

Lipo69
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 29. Novembra 2012, 10:00

pby napísal:
NEchcem zakladat novu temu preto sa pytam tu:

oplati sa vobec pozerat po E46 330 (ci uz benzin alebo diesl) ? Co sa tyka dieslu tak to plati dvojnasobne (drahsie auto, aj nachylnejsie na opravy motora tipujem..)

-pytam sa preto lebo ked si prechadzam inzeraty a najdem napr 316i a dajmetomu 330i/d za 4500 tak asi nepojde o rovnako zachovale auta (uz len s principu) taky 3 liter stal novy asi viacej ako 316, nie ? cize zachovalost 316 toho isteho r. vyroby bude vysia ako u 330..

-dost ma to taha do 330 len neviem ci sa oplati: 1) hladat do 5000 e (r. 2000-2002) (s pohladu oporebenia )
2) hladat skor d alebo i ? (ja som skor na i a tiez vela nenajzadim (zatial), ale dieslov okolo 5000e je monemtalen o trocha viacej ako i
-dalej cena nahradnych dielov d/i je vekly rozdiel abo je to tak narovnako ?

Vdaka

no podla mna pozerat 330d/i za 5000 sa neoplati teda ak chces to auto v dobrom stave
Je normalne ze cim je zachovalejsi/lepsi kus tym si moze zan viac vypytat.
A ked je o auto postarane a neni trapene kazdy den tak tie naklady medzi benzin a nafta moc nelisia (teda klasika diesel moze ist teoreticky do vyssich cisiel ale kompenzuje to tankovanie)

330d/i su skvele auta tam to neni ani tak o praktickosti ale skor o pozitku z vozenia, odvezie ta aj fabia za podstatne menej penazi takze ak chces auto ako povinnost tak skor ine motory ale ak si autickar tak 330 ti bude robit radost

Cim lepsi (ale aj drahsi) kus, tym si viac starosti usetris ako ked kupis daky kybel.
Ja by som za 4500 nesiel asi ani do 320 ale to som ja.
F11 530 dx
Ex E60 530 xi fl
Ex E46 320 d fl

I call my car the pussy wagon, because it's where I go to cry

pby

Štvrtok, 29. Novembra 2012, 10:26

No presne ako vravis, problem je ze mam rozpocet max tych 5000e a tiez si velmi uvedomujem ze ta 330i/d nebude v rocnikoch 2000 az 2002 nic moc.
Ono mne by nevadilo keby ze jej bude treba vymenit tlmice, ramena mozno silenty - co predpokladam ze autam v mojich poziadavkach asi bude treba, ALE VADILO by mi (a nechcem take auto) ktore ma nejake vady motora a pod. Ine su vady "spotrebnych dielov" a ine ked je nieco co ma riadne fungovat je dodrbane a predavajuci sa che takeho auta zbavit.
Cize ak sa pozeram iba nato aby bol motor v dobrom stave a ostatne veci ako som pisal vyssie (tlmice a pod.) budu trocha v tahu a bude treba menit este si myslim ze sa oplati ist do 330, ci sa mylim ?
OO(||||)°(||||)OO

pby

Štvrtok, 29. Novembra 2012, 19:39

Chcem sa opytat ako (ako clovek ktory nikdy nesedel v aute s turbom, ani v BWM a uz vobec nie v takom silnom) mam pri jadze spoznat ze motor taha ako ma a vsetko (z vyzualneho a pocitovneho hladiska) je v poriadku ?
Nemalo by nic klepat (teda az na volnobeh lebo je to diesl. Ale inak neviem. Viem ze by nemal ist biely ani cierny dym z vyfuku.. Ako preverit turbo, ake zvuky, spravanie mozu znamenat vadu (hlavne veci na motor ma zaujimaju )
Vdaka
OO(||||)°(||||)OO

lovec31
Auto: bmw 330d 150kw

Piatok, 30. Novembra 2012, 09:26

pozry..skus si vyhliadnut auta na internete ktore sa ti pacia..potom prid sem a popros nejakeho klubaka z okolia kde je auto ci by s tebou neskocil sa na to auto pozret....a uplne naj by bolo keby mal klubak aj diagnostiku aby ti to auto pozrel lepsie....hm?

pby

Piatok, 30. Novembra 2012, 12:32

lovec31 napísal:
pozry..skus si vyhliadnut auta na internete ktore sa ti pacia..potom prid sem a popros nejakeho klubaka z okolia kde je auto ci by s tebou neskocil sa na to auto pozret....a uplne naj by bolo keby mal klubak aj diagnostiku aby ti to auto pozrel lepsie....hm?

Skusal som aj to v jednej teme ale nikto sa mi neozval.. Mal som presne ten isty plan, najs auto najst niekoho z klubu aj s diagnostikou a ist ho preverit. Problem je v tom ze sa mi nikto neozval. Tak som zatial nato sam a tym padom potrebujem pozbierat nejake info aspon zakladne aby som vedel co a ako.. Samozrejme ak bude dotycni blizko mesta kde je autorizak pre BMW dam ho preverit tam ale ak nebude tak neviem (tahat auto 100km nikde na preverenie potom 100 spat to je o hubu hlavne ked mi povedia ze je naprd, a ani predavajuci nebude suhlasit s taku dlho tratou asi.. A takym stylim by som raz dva prisiel o cast rozpoctu..
OO(||||)°(||||)OO

lovec31

Piatok, 30. Novembra 2012, 18:39

a to nepoznas niekoho z tvojho okolia kto ma bmw?

pby

Piatok, 30. Novembra 2012, 20:22

lovec31 napísal:
a to nepoznas niekoho z tvojho okolia kto ma bmw?

Poznam ale nieje z mojho mesta a je dost prac vytazeny, nema diagnostiku viel len co a ako a ma benzin, keby trebalo nieco okolo diesla neviem ci by vedel az tak dobre..

Fakt nikoho nepoznam kto by mal diagnostiku a vedel omrknut, sam vela nezmozem.. Nic ine mi neostava len dat do autorizaku na preklapnutie (za predpokladu ze auto sa nachadza poblizku takeho servisu, inak neviem.
OO(||||)°(||||)OO

speedyMac
Kraj: Trenčiansky

Streda, 19. Decembra 2012, 12:19

Zdravim klubaci...
Mam taku prosbicku ci by ste mi nevedeli zistit o jednom aute spoza PC viac info...
Jedna sa o 330xd , bol som aj na skusobnej jazde a poziadal som aj o kopiu technickau s VIN...
Ide napr o to ze sa pise v inzerate a aj v bazari za oknom toho auto ze to ma vyhrievane sedacky a pritom az teraz si uvedomujem a rozmyslam ze to asi nemalo...Teda aj podla foto m itam chybaju cupliky...

Jedine info co si viem zistit na zaklade VIN je toto:
http://www.bmwvin.com/?vin=JX53742&confirm_code=OkWri

Info mam ze je to po prvom majiteli a ma to origo 129tis km kupene v Brne v Renocar a bazar pozna aj majitela...

Ak sa da poprosim o dake info co by ste vedeli zistit o tom aute na zaklade VIN, a ked mi pridu este dake drobaky na ucet, tak ci by nebol niekto ochotny, kto sa bmw rozumie, tu 330xd ist pozriet so mnou, ak ma daku diagnostiku alebo daco take..
Jedine co tu citam tak TT-Simik by sa mal velmi dobre tomu rozumiet :)
Som tu v podstate novy a bmwklub citam skoro kao dennu tlac O:)
Inak v bazare ze maju aj merac laku ze ak chcem behne pren a mozem sa presvedcit a atd... Ale radsej cloveka co ma vsetko alebo ak nema a rozumie sa meracu a atd tak potom ze to maju v bazare :D

Pre istotu dam este raz VIN: WBAEX71040JX53742

Dakujem

lovec31

Streda, 19. Decembra 2012, 17:09

hod si to win do googla....hned prvy odkaz je toto... http://vin-decoder.pl/WBAEX71040JX53742
ROK PRODUKCJI 2004

modrá-metalíza, 4x4, el. okná, el. zrkadlá, klimatizácia, kožený interiér, navigácia, centrálne zamykanie, rádio, posilňovač riadenia, počítač, tempomat, vyhrievané sedadlá, dažďový senzor, multifunkčný volant, parkovacie senzory, ABS, ASR, airbagy, imobilizér, ESP, zliatinové kolesá, strešné okno, xenónové , hmlovky, tónované okná...

IMOLAROT 2 (405)...toto by mala byt cervena farba...
asi bude ozaj najlepsie ked tam pojdes z nejakym borcom ktory to poriadne preklepne....

speedyMac

Streda, 19. Decembra 2012, 23:46

No farba je to cervena, kozenny interier- zevraj je to ta alcantara-sedel som vtom hladil som to a tusim latka to nebola a moze byt-ide o to ze som nikdy nesedel v alcantare tusim iba kamos to mal v passate....
Navigaciu?- ma to repro sustavu HK ale nema to tu obrazovku...
Pisu ze vyhrievane ale tie cupliky su tam neni na foto tak neviem.. ostatne by malo sediet...

No bolo by ok keby ide niekto so mnou to pozriet aj by som mu zaplatil + obed :D
Len neviem kto by sa nasiel...

Tu je link nato auto...

http://bmw-rad-3.autobazar.eu/330-xd-id3795042.html

Ak vie niekto podla foto zistit daco napiste..
A hladam niekoho kto by bol ochotny to ist so mnou pozriet...Kto ma daku diagnostiku...
Popripade da sa to overit priamo v BMW???
Dakujem

lovec31

Štvrtok, 20. Decembra 2012, 09:13

nooo hezky kousek.... :thumbup:
to ze nema vyhrievane sedacky...na to sa vykasli....ale na druhej strane...7900€+957€+33€+poistka......to uz je aj hodne..ci?

speedyMac

Štvrtok, 20. Decembra 2012, 15:51

to: lovec31
Dakujem je to velmi pekny kusok..
Z SK a CZ pre mna najkrajsi..
Co som pozeral mobile.de a autoscout tak aj tam som v DE jeden pekny kusok nasiel a jeden v IT ale cenovo keby zratam dovoz a atd mam tento cerveny bavorak najlepsi..

A vitaj v klube apple-vsimol som si nalepku:) a ak by si chcel ja mam tie multicolor co malo apple to starsie logo:)

Inak dnes som bol aj v Renocar Brno Slatina, ale samozrejme pokial som neni majitel tak mi nedaju info..
Pytal som sa na diagnostiku a prehliadku auta keby s nim tam pridem a ze to kludne daku 16bodovu kontrolu zovnajsku a ci netesie olej a dake prkitiny+napojenie na PC a cena 1500Kc...

Takze ak b bol niekto ochotny ist so mnou do Brna skuseny a rozumie sa BMW tak nech sa mi ozve..

Inak cena je taka aka je ak by spustil ale 9000kc tak ok..
Popripade skusim prihlasit tu v CZ nakolko tu pracujem v Brne 3r..
Potom casom by som to prihlasil na slovensku..,ak sa uvedomia s tou reg.danou:)

Inak potrebujem toho cloveka co by mi pozrel podvozok, diferak a veci okolo pohonu 4x4 ..
Ak sa potvrdi stav kilometrov a vsetko bude ok tak by som ho hned kupil..

Ak by daco napiste mi aj spravu ...

Vdaka.
Naposledy upravil/-a speedyMac v Štvrtok, 20. Decembra 2012, 16:40, upravené celkom 1 krát.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných