... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
tibie napísal:Super, čiže 320d 110kw / 330d ... bol by niekto s diagnostikou na BMW ísť so mnou pozrieť popr. kúpiť volaké BMW? Zaplatil by som mu aj za ochotu :-)
TT-SIMIK napísal:
Ked si nájdeš auto svojich snov v okolí nikde,tak sa ozvi,už chodím riešiť autá nejaký ten patek,dosť často som kupujúceho zobudil zo sna...)aby nekúpil maringotku...)
pby napísal:NEchcem zakladat novu temu preto sa pytam tu:
oplati sa vobec pozerat po E46 330 (ci uz benzin alebo diesl) ? Co sa tyka dieslu tak to plati dvojnasobne (drahsie auto, aj nachylnejsie na opravy motora tipujem..)
-pytam sa preto lebo ked si prechadzam inzeraty a najdem napr 316i a dajmetomu 330i/d za 4500 tak asi nepojde o rovnako zachovale auta (uz len s principu) taky 3 liter stal novy asi viacej ako 316, nie ? cize zachovalost 316 toho isteho r. vyroby bude vysia ako u 330..
-dost ma to taha do 330 len neviem ci sa oplati: 1) hladat do 5000 e (r. 2000-2002) (s pohladu oporebenia )
2) hladat skor d alebo i ? (ja som skor na i a tiez vela nenajzadim (zatial), ale dieslov okolo 5000e je monemtalen o trocha viacej ako i
-dalej cena nahradnych dielov d/i je vekly rozdiel abo je to tak narovnako ?
Vdaka
lovec31 napísal:pozry..skus si vyhliadnut auta na internete ktore sa ti pacia..potom prid sem a popros nejakeho klubaka z okolia kde je auto ci by s tebou neskocil sa na to auto pozret....a uplne naj by bolo keby mal klubak aj diagnostiku aby ti to auto pozrel lepsie....hm?
lovec31 napísal:a to nepoznas niekoho z tvojho okolia kto ma bmw?