... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Snowboy napísal::))) tak tych dovodov je tam niekolko a nie je to len predny nahon
1.) platenna strecha zrovna nerada sol + mraz
2.) predny znizeny spojler by som v zime nechal v prvej zamrznutej hromade snehu
3.) jazdne vlastnosti auta (tvrdost) nie je pre mna na kazdodenne vozenie sa
4.) auto este nemam este tak v ruke....a rezat kazdu zakrutu dverami napred....z toho som uz akosi vyrastol
5.) kvalita pneu nie je na TOP urovni
Pre mna je z4 auto na vikendy na neskoru jar -jesen. S priatelkou na vylety pikniky. Nie som fanatik BMW alebo inej znacky. Mal som cez leto AUDI TT roadster ale z4 sa mi pacila daleko viac. POtreboval som ju dat teraz trosku dohromady bo malo to auto par chyb....no a tesim sa na jar. Samozrejme sa tesim aj na zimu...ale cez zimu mi bude sluzit Vami urcite nenavidena Audina.
heroe napísal:Roman ma M3 ako vikendove auto na cely tyzden.......:-D:-D Len ju pekne sanuj, pre mna by bol asi naj dovod ta strecha platena. Inak co to mas za motorizaciu? A preco si sa neozval skor aby sme ju aspon pokukali?
Roman804 napísal:ok v pohodičke,ja len tak,proste ja sa teším ked nasneží,ale to nemusí každý,mne sa zdá Z4 taká už príliš malá,asi fakt na tie víkendy, jesenné slniečko a tak
,a všetky autá sú dobré,najlepšie sú firemné
![]()
![]()
,mal som všelijaké autá, ale dalšie bude bmw ,nie preto že by sa nekazili a pod.ale preto,že bmw je najväčší klub,má najviac akcií a vdaka tomu,že som si kúpil bmw a nie napr.nissan 350Z som spoznal veľa dobrých ľudí,tak o tom je pre mna hlavne bmw
Roman804 napísal:ok v pohodičke,ja len tak,proste ja sa teším ked nasneží,ale to nemusí každý,mne sa zdá Z4 taká už príliš malá,asi fakt na tie víkendy, jesenné slniečko a tak
,a všetky autá sú dobré,najlepšie sú firemné
![]()
![]()
,mal som všelijaké autá, ale dalšie bude bmw ,nie preto že by sa nekazili a pod.ale preto,že bmw je najväčší klub,má najviac akcií a vdaka tomu,že som si kúpil bmw a nie napr.nissan 350Z som spoznal veľa dobrých ľudí,tak o tom je pre mna hlavne bmw