... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
ViktorDDD napísal:skontroluj či ti tlačí naftu podávacie čerpadlo (odpojíš hadicu od filtra zapneš zapaľovanie a nafta má v lepšom prípade striekať)
po druhé, keď to začalo horšie štartovať s príchodom zimy tak by som na tvojom mieste vymenil aj žhavičeurčite lacnejšie ako riešiť nový motor
starynovy napísal:j ta nafta ma tak normalne vytekat, zhavice maju udavanu zivotnost 60k, zmerat ich je otazka par minut, ale pokial si tam nedal nejaky brak tak budu dobre..
Miisscchho napísal:Máš pravdu. Dám skontrolovať rozvod a tlaky. Dám to poriadne nastaviť a potom ak sa to nezlepší tak vyberiem tie vstreky.
Miisscchho napísal:Nazdar tak ako si dopadol???uz startujes???ak ano tak supni bonz cim to bolo.Mam obdobny problem a takisto mi chalani povedali ze nastavit predstrek a repas trysiek a pojde jak ma.No a mne tak padala nafta ze konecna.Od vecera do rana bola tusim uz naspet na pumpe.Ale tento problem je uz chvalabohu vyrieseny takze uz len vstreky a nastavenie cerpadla a haaaaaaadam bude uz vsetko v pohodke.Tak daj vediet vysledok ja sa potom tiez vyjadrim.
No ešte som nedopadol niako. Ten predvstrek a trisky budem riešiť až po novom roku. A ako si vyriešil to padanie nafty???