... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
ViktorDDD napísal:skontroluj či ti tlačí naftu podávacie čerpadlo (odpojíš hadicu od filtra zapneš zapaľovanie a nafta má v lepšom prípade striekať)
po druhé, keď to začalo horšie štartovať s príchodom zimy tak by som na tvojom mieste vymenil aj žhavičeurčite lacnejšie ako riešiť nový motor
starynovy napísal:j ta nafta ma tak normalne vytekat, zhavice maju udavanu zivotnost 60k, zmerat ich je otazka par minut, ale pokial si tam nedal nejaky brak tak budu dobre..
to by aj nahravalo blbym vstrekom..Miisscchho napísal:Máš pravdu. Dám skontrolovať rozvod a tlaky. Dám to poriadne nastaviť a potom ak sa to nezlepší tak vyberiem tie vstreky.
Miisscchho napísal:Nazdar tak ako si dopadol???uz startujes???ak ano tak supni bonz cim to bolo.Mam obdobny problem a takisto mi chalani povedali ze nastavit predstrek a repas trysiek a pojde jak ma.No a mne tak padala nafta ze konecna.Od vecera do rana bola tusim uz naspet na pumpe.Ale tento problem je uz chvalabohu vyrieseny takze uz len vstreky a nastavenie cerpadla a haaaaaaadam bude uz vsetko v pohodke.Tak daj vediet vysledok ja sa potom tiez vyjadrim.
No ešte som nedopadol niako. Ten predvstrek a trisky budem riešiť až po novom roku. A ako si vyriešil to padanie nafty???