... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
luky2208 napísal:Presne tak bol to len jedíný motor od compactu až po touring.
starynovy napísal:gombiky najskor pripajali rezistory paralelne k signalu z potenciometra hlavy/mag. snimaca, cim zvysovali davku paliva.. je to to iste ako pictuninng, nemyslim ze by to tomu motoru dalo take kapky aby bolo po nom.. uplne prve by som skontroloval predvstrek, a vacku, pripadne nechal zmerat tie tlaky, ale byt pri tom, vidiet.. nie nejaky jouda, co nasrobuje miesto sviecky tlakomer, cosi tam natoci, ani nevie kolko ma byt.. ale malozmerat, zapisat, porovnat, potom si budes isty ci je v prdke.. ale podla mna skor to nastavenie.. ak je retaz novy tak je mozne ze si sada, natahuje sa.. BMW tiez odporuca pre retaze s najazdom viac ako 20 tisic podlozit saciu stranu 4.6mm merkou.. to svedci o tom ze sa ten retaz z pociatku asi celkom natiahne..
starynovy napísal:ak mas cestu do ZA alebo DK mozem ti ten predvstrek pozriet, ja by som stavil na to.. bez podavacky ten motor pojde normalne.. mne odisla a nevsimol som si to kym som si nechcel napustit naftu do plechovky na umyvanie srobok