... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Re: nejde ked sa zohreje

Pondelok, 26. Novembra 2012, 12:05

bou bou myslis ze by sa dali na pretekanie vsetky naraz? a len za tepla? :-k
E36 compact 316i           (||||)(||||)

DonKorleon
Autor témy
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 26. Novembra 2012, 16:03

no moc sa mi nechce verit že sú to vstrekovače... lebo stalo sa to zo dna na den bez nejakych priznakov že sa niečo stane....
a ked som bol kvoli tomu na diagnostike tak ukazalo že jeden vstrekovač je zly ale to som aj vedel tak som ho vymenil a robi to stale to iste... a vlastne keby to boli vstreky tak by to robilo aj za studena nie????
a ešte ma napadlo... den pred tým ako to začalo robit tieto veci som vymenil hlavu a palec rozdelovača... v ten den to išlo nemože to byt v tom?
možno sa mýlim ale aj tak odnesem dnes auto takemu pankovi snad to už da dokopy konečne niekto... :)

BouBou
Auto: 318i E30 Turbo M10
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 26. Novembra 2012, 22:47

Mna len zaujma co to bude , alen tak pre info, uz som vela krat hovoril ze ked je motor studeny tak neni taky citlivy na zmes, napr moje turbo m10 ked som stlacil tlacitko na volante za studena na pridavne vstrekovanie motor len trosku zmensil otacky na volnobeh, no ked bol zohriaty a len som do neho tukol hned to chciplo, takze studeny motor moc nereaguje na vadne vstreky,,,Ja ked som na 0,6 baru nasipal na chudobnej zmesi tak na trojke to moc neslo uz no ked som zapol pridavne obohacovanie zmesi tak motor este smikal 195ky 15ky bbs aj ked som pri 100vke preradil na trojku este stale smikaly kola a potom aj spojka ktora je z 325i, stovku som dokazal spravit pod 6 sekund a jednotka dvojka sa mi nevyrovnala ani calibra 4x4 turbo lebo moja e30 ma 850kg

Snazim sa ti len pomoct a davam vsetko do toho co viem lebo ma zaujma kazdy problem co sa tyka zmesi a starsieho BMW,
Viem co robi zmes ked je moc bohata tak auto nejde ked je chudobna tak vynechava trha a nema krutiaci moment ale volnobeh a jemny plyn je neskutocne citlivy na zmes ked je auto zohriate
///..Kto nezažil nepochopí..///
E36 320i Coupe - Lagunengrun metalic
[size=150]E30 318i Coupe - M10 Turbo
Obrázok

tomas_za
Auto: E92 335i 480hp
Kraj: Žilinský

Utorok, 27. Novembra 2012, 13:06

nieco podobne sa mi stalo nedavno ako som pisal uz aj inde skus pozriet snimac polohy kluky kde sa spaja pod sanim castokrat to tam zaoxiduje a pozri este ukostrenie riadiacej jednotky ked sa tam uz budes sprtat!!!
Bmw e92 335xi
Bmw e92 335i
Ex bmw e61 535d
Ex bmw e36 328i samosvor coupe
ex e36 318i tour
ex e30 320i

DonKorleon
Autor témy

Utorok, 27. Novembra 2012, 17:54

Včera jak som išiel tomu mechanikovi tak kym to išlo som išiel a ked skapalo ma tahali :D no a ked to už nechcelo zasa štartovat tak na roztahnutie to išlo... ale hned ako som pridal plyn stačilo uplne jemne tak to skapalo... ked je studený možem ho v klude točit aj do vyššich otačok.. najhoršie je ked vyhodim rychlost alebo len uberem plyn vtedy to skape skoro vždy...
M40 má čidlo vačky? :D vobec neviem lebo kamarat povedal že jemu to robilo to iste a že mal to čidlo dojebane ale jemu to ukazala diagnostika...
myslíš že to je tou zmesou??? ako by sa mohla z ničoho nič preoperovat že ked sa to zohreje tak to nejde??? :)

DonKorleon
Autor témy

Sobota, 1. Decembra 2012, 12:12

more nič nezistil zatial henten trolko :D
akurat ma ale napadlo že ked sa to zohreje a štartujem niekedy to chyti tak na tri seknundy ale iba ked špalem na plyn a aj tak to ide len na tri valce alebo kolko a otačky su max 500 a potom sa to aj tak skape..
panko povedal že ako keby to nedostavalo benzin lebo že iskru dava tak neviem ale vstreky boli okej možu sa zo dna na den pojebat tak že sa zohreju a nejdu?

teras na napadlo... nemože to byt ten regulator tlaku paliva????

DonKorleon
Autor témy

Pondelok, 3. Decembra 2012, 20:13

už som to opravil bola to ale strašná kokotina :D
prerazený palec rozdelovača... najhoršie natom bolo to že neišlo iba za tepla tak koho by to napadlo? :D ale už to ideeeeeeeeeeeee :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných