Pondelok, 26. Novembra 2012, 22:47
Mna len zaujma co to bude , alen tak pre info, uz som vela krat hovoril ze ked je motor studeny tak neni taky citlivy na zmes, napr moje turbo m10 ked som stlacil tlacitko na volante za studena na pridavne vstrekovanie motor len trosku zmensil otacky na volnobeh, no ked bol zohriaty a len som do neho tukol hned to chciplo, takze studeny motor moc nereaguje na vadne vstreky,,,Ja ked som na 0,6 baru nasipal na chudobnej zmesi tak na trojke to moc neslo uz no ked som zapol pridavne obohacovanie zmesi tak motor este smikal 195ky 15ky bbs aj ked som pri 100vke preradil na trojku este stale smikaly kola a potom aj spojka ktora je z 325i, stovku som dokazal spravit pod 6 sekund a jednotka dvojka sa mi nevyrovnala ani calibra 4x4 turbo lebo moja e30 ma 850kg
Snazim sa ti len pomoct a davam vsetko do toho co viem lebo ma zaujma kazdy problem co sa tyka zmesi a starsieho BMW,
Viem co robi zmes ked je moc bohata tak auto nejde ked je chudobna tak vynechava trha a nema krutiaci moment ale volnobeh a jemny plyn je neskutocne citlivy na zmes ked je auto zohriate
///..Kto nezažil nepochopí..///E36 320i Coupe - Lagunengrun metalic
[size=150]E30 318i Coupe - M10 Turbo