... všetko o BMW ...
jozomrkva1 napísal:ja si myslim, ze zakladatel temy nic zavadzajuce neurobil. on len ponukol produkt, ktory si moze zakupit kazdy, kto o to ma zaujem. ak mu nie je nieco jasne tak sa opyta zadavatela temy, a podla toho sa rozhodne ci to berie al. nie.
nevidim zmysel v tom, ze sa do dotycneho obuvate. ved pokial o to nestojite tak to nekomentujte, neotvarajte temu atd.
aj v kuchyni ked varis a chces pouzit sol, tak peper nevyjebes von oknom lebo ho nepotrebujes, jednoducho si ho nevsimas.
p. s. na klube sa riesia take sracky a nepodstatne veci ako na autobazar.eu /ak nie horsie/.
ice.blade napísal:ani ja by som neveril tomu ze nejaka non BMW firma vie vybavit nejaku fabricku zaruku... jedine ak skontaktuje ludi v BMW a vybavi to tam za "klienta" ale tak to si potom moze aj sam "klient" vybavit a nemusi mat z toho ziadna ina firma benefit... a tie zmluvy preco je to brane ako poistka? ja to auto nechcem poistit ja chcem zaruku tak ako ju pise zakon a nie ako ju pisu nejake kraviny o poistkach
cela tato tema je k nicomu, zavadza ludi a to co nakonec podpisu nebude fabricka zaruka ale uplne nieco ine... este aby tam boli dodatky ze ak nebude clovek mesacne (rocne) platit pride exekuror a s fabrickou zarukou pojde papa aj cele vozidlo
bruno75 napísal:O.K. takze sme si konecne nejake veci ujasnili.![]()
V TOB Trencin mi sice potvrdili, ze vedia o tomto produkte, ale zaroven povedali, ze este nerealizovali ani jednu opravu cez toto a ak chcem viac info musia to pre mna zistit. Takze mi nepovedali v podstate nic.
Viem, ze iny dealer (zial zatial neviem ktory konkretne) s tym ma viac skusenosti a cez neho uz islo viacero oprav.
Mozes mi spracovat (nezavazne) ponuku na moje auto, zakladne udaje mas v podpise, ak by si k tomu potreboval nieco viac posli mi PM. Bez toho, aby som videl ako zmluva vyzera, ake su podmienky a co si moze kazda zo stran narokovat sa neviem k tomu viac vyjadrit. To co som napisal vyssie plati, je ale mozne, ze ked mi posles konkretne podmienyk pre moje (alebo podobne) auto, zmenim nazor
Teraz uz nepochybujem, ze to nie je podvod a ze Ty to nemyslis zle, len chcem zistit, ci skutocne za peniaze, ktore si vyssie spomenul dostanem nieco, co sa v skutocnosti velmi podoba na fabricku zaruku - ale nie je zarukou vyrobcu.
Ak by si skutocne mal pravdu, tato vec by stala za to a oplatila by sa asi mnohym ludom odtialto.
Neodpustim si ale poznamku, ze si na to od pociatku isiel marketingovo velmi nestastne. Uz momente, ked sa tu objavili prve pochybnosti si mal napisat jasne, ze ide o poistku a info o produkte vie potvrdit aj servisny poradca Jozko Mrkvicka z BMW dealerstva v Hornej Dolnej s ktorym Ty spolupracujes... a tie VPP si radsej ani posielat nemal, urobili vo veci este vacsi chaos a dopredu spochybnili tento produkt, ktory sa v konecnom dosledku moze (ale nemusi) ukazat ako dobra vec...![]()
Mohli sme si tu odpustit mnoho zbytocnych nedorozumeni...
A este, nie je pravdou, ze tento produkt je v sieti BMW az taky znamy. Slecinka, ktora zdvihla v BMW telefon najprv netusila kde je sever a trvalo hodnu chvilu kym nasla cloveka, ktory mi bol schopny povedat, ze CarGarant pozna, ale este s nimi nikdy nespolupracoval...