... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: Predlžujem fabrickú záruku

Štvrtok, 29. Novembra 2012, 23:41

jozomrkva1 napísal:
ja si myslim, ze zakladatel temy nic zavadzajuce neurobil. on len ponukol produkt, ktory si moze zakupit kazdy, kto o to ma zaujem. ak mu nie je nieco jasne tak sa opyta zadavatela temy, a podla toho sa rozhodne ci to berie al. nie.
nevidim zmysel v tom, ze sa do dotycneho obuvate. ved pokial o to nestojite tak to nekomentujte, neotvarajte temu atd.
aj v kuchyni ked varis a chces pouzit sol, tak peper nevyjebes von oknom lebo ho nepotrebujes, jednoducho si ho nevsimas.

p. s. na klube sa riesia take sracky a nepodstatne veci ako na autobazar.eu /ak nie horsie/. ](*,)

po prve - zakladatel temy zaspammoval polovicu fora a narval sa do kazdej moznej aj nemoznej sekcie...ale to sme mu este prepacili
po druhe - mame tu obchodnu sekciu a ak chce niekto ponukat urcity produkt, ma sa ozvat Titanovi a dohodnut s nim podmienky [skypco tiez ponuka poistky a ma tu na to zaplateny priestor, cize je to nefer aj voci nemu a inym predajcom]
po tretie - dotycny sam poriadne nevie, co ponuka ako tu uz viac krat vyznelo
po stvrte - urcite verim viac pravnikovy, kt. ma zmaknute rozne obchodo-pravne vztahy, ako nejakemu predavaociv s teplou vodou...
a po piate - jeho slovnik a vyajdrovanie je na takej urovni, ze sa sam sebe divim, preco to tu este tolerujem...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

rebel
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 29. Novembra 2012, 23:48

po sieste - kto kupi herbalife ? mam aj vonavky, cedecka, vianocne stromky, salonky, piraty a hypoteky :bmwball:
Krása sveta je vždy úmerná kráse Ducha, ktorý ho vníma

jozomrkva1
Kraj: Košický

Piatok, 30. Novembra 2012, 07:40

po prve - zakladatel temy zaspammoval polovicu fora a narval sa do kazdej moznej aj nemoznej sekcie...ale to sme mu este prepacili
po druhe - mame tu obchodnu sekciu a ak chce niekto ponukat urcity produkt, ma sa ozvat Titanovi a dohodnut s nim podmienky [skypco tiez ponuka poistky a ma tu na to zaplateny priestor, cize je to nefer aj voci nemu a inym predajcom]
po tretie - dotycny sam poriadne nevie, co ponuka ako tu uz viac krat vyznelo
po stvrte - urcite verim viac pravnikovy, kt. ma zmaknute rozne obchodo-pravne vztahy, ako nejakemu predavaociv s teplou vodou...
a po piate - jeho slovnik a vyajdrovanie je na takej urovni, ze sa sam sebe divim, preco to tu este tolerujem...[/quote]

-ved si moderator, tak si mu mal vsetky spamy pomazat, a tuto temu ak nesplna pravidla fora, tiez.
-ked dotycny nevie co ponuka a nevie sa ani vyjadrovat, tak to je jeho problem, a podla toho budu k nemu aj potencionalny zakaznici pristupovat, resp. nepristupovat
-kto chce nech si kupy tu zaruku, alebo poistku, alebo co to je. kto nie, tak nech kasle na celu temu
tot moj nazor :wink:

lldobis
Autor témy
Auto: 530 GT
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 30. Novembra 2012, 09:28

voMacK nezaspamoval dal som to do 4tém
trpíš komplexom asi dákym.
Inak neviem ako ti vie právnik povedať presne celý právny vzťah len zo VŠEOBECNÍCH PODMIENOK ked nevidel zmluvu ale fajnotka si no :D

Poriadne si prečítajte konverzáciu že kto sa začal prvý obúvať a urážať,a keď som na koniec napísal štiplavý koment na adresu voMacK-a tak mi prišla takato krásna správa od neho:
este raz sa budes takto vyjadrovat na moju adresu, alebo na adresu niekoho ineho z klubu, tak si tu skoncil. Jasne?

neviem ci si voMacK nieco viac že ty urážať môžeš ale podla mňa sa tu hráš na boha ktorý požral celú múdrosť sveta
AK mi zrušíš konto tak je to len dôkaz že som nabúral tým jedným komentom tvoje úbohé virtuálne ego :thumbup:
BMW milujem a budem milovať a o tom by malo byt toto fórum a nie o takýchto sračkách a prekrúcaní mojich komentov,osočovaním a podobne.
Ja som to od začiatku myslel dobre,a pár užívatelov to tu aj pochopilo na konci 3tej strany.
Takže prajem pekný deň a nech sa darí aj tebe voMacK
e36 318i ex
e46 320d ex
e39 520i ex
e46 318i ex
e39 520i touring ex

bruno75

Piatok, 30. Novembra 2012, 09:37

voMacK ako moderator urobil podstatne viac ako musel a ma s lldobisom svatu trpezlivost:
1) v mene vsetkych clenov sa sa snazil z typka vytiahnut viac info k tomu, co za macku vo vreci to tu ponuka (viaceri z nas usvedcili lldobis-a z toho, ze si odporuje a sam nevie co chce predavat) :? Zadavatela temy sme sa tu viaceri pytali, on ale doteraz nevie dat zrozumitelnu a presnu odpoved. However, sam som overil, ze produkt existuje... len neviem, ci v slubovanom rozsahu.
2) napriek tomu, ze lldobis porusil viacero pravidiel fora (ako bolo specifikovane vyssie) voMacK ho tu doteraz trpel - a to napriek tomu, ze sa lldobis do neho sprosto a bezdovodne navaza - osobne urazky na forum nepatria!!!! :-({|=
3) voMack ako moderator sa snazi chranit zaujmy clenov klubu a zabranit / varovat, aby si tu kazdy nepredaval svoje neoverene produkty. Pokial sa nemylim toto forum vzniklo aj preto, aby sme si tu navzajom vymienali pozitivne skusenosti a rady a zaroven, aby sme sa navzajom varovali pred tym, co sa ukazuje ako nevhodne alebo nebezpecne. voMacK k svojmu autu ziadnu zaruku nepotrebuje a kupovat nebude a ak vam vadi, ze sa snazi chranit vase zaujmy (a peniaze) tak si nakupte co chcete, ale potom tu neplacte ako vas niekto osral... :evil:
4) lldobis sa za celu dobu nezmohol na to, aby sem poslal konkretnu zmluvu s BMW o poisteni nakladov pozarucnych oprav a stale len toci reci typu "jedna pani povedala..." jedine, co sem poslal su VPP, podla ktorych vam na aute nepreplatia opravu takmer nicoho. Uz len tym, ze od pociatku tvrdohlavo omiela, ze je to "fabricka zaruka", aj ked kazdemu, kto vie citat je jasne ze to je prachobycajne poistenie / pripoistenie, sa stava pre mna (a nielen pre mna) nedoveryhodnym. Ak ma taku istotu o "svojej pravde", pre sem nedal link na konkretneho cloveka v konkretnom BMW servise, ktory to vie potvrdit.....
5) VPP su od toho, ze upravuju vseobecne podmienky vztahu zalozeneho zmluvou. Zmluva upravuje specifika, detaily a v ostatnom odkazuje na VPP. Je krajne neobvykle, aby VPP tvrdili jedno a samotna zmluva tvrdila pravy opak, pokial ide o tak zavazny fakt,ako je rozsah poskytnuteho plnenia / poistnej ochrany. Uz to vidim, ako zmluva s BMW uvadza, ze aj ked VPP vylucuju krytie oprav beznych suciastok, tak prave u BMW preplatia vsetko ](*,) :-({|=
Rozumnemu cloveku sa staci pozriet na VPP, aby si urobil obraz o zmluve.... Konecne, kto tu uz 3. den slubuje, ze zmluvu s BMW posle....?!

edit:
predsa len som sa odhodlal, zdvihol som rit (vlastne telefon) a zavolal som do TOB:
Ano o CarGarante vedia a maju cloveka, ktory to tam robi. Cize produkt existuje, neviem presne, co vsetko to pokryva, ale zda sa, ze lldobis nezavadza. Za nedoveru sa ospravedlnujem... :oops:
To, co som vyssie napisal v zasade plati, este stale mi nie je jasne, co vsetko to pokryva a ci sa VPP, ktore lldobis poslal vztahuju na BMW - ale preco by sa nemali, kedze su vseobecne....
Takze lldobis, za mna prijmi ospravedlnenie a ak ma "Tvoj" produkt vlastnosti, ktore slubujes, posli sem konkretne podmienky platne pre BMW :bmwball:

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Piatok, 30. Novembra 2012, 10:47

ani ja by som neveril tomu ze nejaka non BMW firma vie vybavit nejaku fabricku zaruku... jedine ak skontaktuje ludi v BMW a vybavi to tam za "klienta" ale tak to si potom moze aj sam "klient" vybavit a nemusi mat z toho ziadna ina firma benefit... a tie zmluvy preco je to brane ako poistka? ja to auto nechcem poistit ja chcem zaruku tak ako ju pise zakon a nie ako ju pisu nejake kraviny o poistkach

cela tato tema je k nicomu, zavadza ludi a to co nakonec podpisu nebude fabricka zaruka ale uplne nieco ine... este aby tam boli dodatky ze ak nebude clovek mesacne (rocne) platit pride exekuror a s fabrickou zarukou pojde papa aj cele vozidlo :D

bruno75

Piatok, 30. Novembra 2012, 11:10

ice.blade napísal:
ani ja by som neveril tomu ze nejaka non BMW firma vie vybavit nejaku fabricku zaruku... jedine ak skontaktuje ludi v BMW a vybavi to tam za "klienta" ale tak to si potom moze aj sam "klient" vybavit a nemusi mat z toho ziadna ina firma benefit... a tie zmluvy preco je to brane ako poistka? ja to auto nechcem poistit ja chcem zaruku tak ako ju pise zakon a nie ako ju pisu nejake kraviny o poistkach

cela tato tema je k nicomu, zavadza ludi a to co nakonec podpisu nebude fabricka zaruka ale uplne nieco ine... este aby tam boli dodatky ze ak nebude clovek mesacne (rocne) platit pride exekuror a s fabrickou zarukou pojde papa aj cele vozidlo :D

myslim, ze kazdemu je uz jasne, ze sa jedna o poistku. Fabricka zaruka to nie je (nech hovori lldobis co chce :mrgreen: ), otazny ostava olen rozsah poskytovaneho poistneho krytia - co vsetko budu ochotni "bezplatne" odstranit. Je samozrejme, ze ak clovek neplati poistne (ako aj iny splatny zavazok) vystavuje sa riziku pripadneho postihu, ktory moze skoncit aj exekuciou. Preto clovek ma vediet, co podpisuje.
Ak podpisujes, citaj!
Ak necitas a podpisujes, tak sa nediv! :mrgreen:

lldobis
Autor témy

Piatok, 30. Novembra 2012, 13:22

Ja sa ospravedlňujem že som sa od začiatku nevzjadril správne alebo lepšie povedané chcel som len som to napísal inak nakolko som nie vždy odpisoval z domu ale vela krat aj cez mobil,ked som soferoval,co ma zaroven neospravedlnuje.

Je to poistenie to je jasne každemu ale ako produkt je identický s fabrickou zárukou.
konkrétnu zmluvu som sem nikdy nedal z dôvodu ako som už písal,lebo podmienky sa menia v závislosti od značky,druhu,ročníka,a km.

a čo sa týka voMacK ja som bezdôvodne nezaútočil zaútočil som až po tom čo prekrútil to čo som napísal a ešte prv než ja aj zaútočil na moju osobu,takže on to má v poriadku alebo čo?

Som rád že si si to overil u BMW a teraz vies ako to je.Skús sa aj opýtat kolko opráv riesili cez túto spoločnosť a kolko uznali,ja to sem písať nebudem lebo pôsobím nedôverihodne.
Keď budem mať zmluvu v el.podobe od jednej 530xd 2010 tak Vám to sem dám.
len sú tam aj osobné udaje majitela tie musim zmazať.

K tomu neplateniu_ked si zakúpite na rok plati sa na rok hned celá suma,ak sa neuhradi do 40dni od uzavretia zmluvy tak zmluva automaticky zanika tak isto je platna až od dňa uhradenia.

teraz mi nejde o to aby sa na to niekto dal,ale na to aby som dokazal ze z mojej strany to nebol zlý úmysel.
e36 318i ex
e46 320d ex
e39 520i ex
e46 318i ex
e39 520i touring ex

bruno75

Piatok, 30. Novembra 2012, 14:35

O.K. takze sme si konecne nejake veci ujasnili. :mrgreen:
V TOB Trencin mi sice potvrdili, ze vedia o tomto produkte, ale zaroven povedali, ze este nerealizovali ani jednu opravu cez toto a ak chcem viac info musia to pre mna zistit. Takze mi nepovedali v podstate nic.
Viem, ze iny dealer (zial zatial neviem ktory konkretne) s tym ma viac skusenosti a cez neho uz islo viacero oprav.
Mozes mi spracovat (nezavazne) ponuku na moje auto, zakladne udaje mas v podpise, ak by si k tomu potreboval nieco viac posli mi PM. Bez toho, aby som videl ako zmluva vyzera, ake su podmienky a co si moze kazda zo stran narokovat sa neviem k tomu viac vyjadrit. To co som napisal vyssie plati, je ale mozne, ze ked mi posles konkretne podmienyk pre moje (alebo podobne) auto, zmenim nazor :mrgreen:
Teraz uz nepochybujem, ze to nie je podvod a ze Ty to nemyslis zle, len chcem zistit, ci skutocne za peniaze, ktore si vyssie spomenul dostanem nieco, co sa v skutocnosti velmi podoba na fabricku zaruku - ale nie je zarukou vyrobcu.
Ak by si skutocne mal pravdu, tato vec by stala za to a oplatila by sa asi mnohym ludom odtialto. :thumbup:

Neodpustim si ale poznamku, ze si na to od pociatku isiel marketingovo velmi nestastne. Uz momente, ked sa tu objavili prve pochybnosti si mal napisat jasne, ze ide o poistku a info o produkte vie potvrdit aj servisny poradca Jozko Mrkvicka z BMW dealerstva v Hornej Dolnej s ktorym Ty spolupracujes... a tie VPP si radsej ani posielat nemal, urobili vo veci este vacsi chaos a dopredu spochybnili tento produkt, ktory sa v konecnom dosledku moze (ale nemusi) ukazat ako dobra vec... :?
Mohli sme si tu odpustit mnoho zbytocnych nedorozumeni...
A este, nie je pravdou, ze tento produkt je v sieti BMW az taky znamy. Slecinka, ktora zdvihla v BMW telefon najprv netusila kde je sever a trvalo hodnu chvilu kym nasla cloveka, ktory mi bol schopny povedat, ze CarGarant pozna, ale este s nimi nikdy nespolupracoval...

lldobis
Autor témy

Piatok, 30. Novembra 2012, 15:05

bruno75 napísal:
O.K. takze sme si konecne nejake veci ujasnili. :mrgreen:
V TOB Trencin mi sice potvrdili, ze vedia o tomto produkte, ale zaroven povedali, ze este nerealizovali ani jednu opravu cez toto a ak chcem viac info musia to pre mna zistit. Takze mi nepovedali v podstate nic.
Viem, ze iny dealer (zial zatial neviem ktory konkretne) s tym ma viac skusenosti a cez neho uz islo viacero oprav.
Mozes mi spracovat (nezavazne) ponuku na moje auto, zakladne udaje mas v podpise, ak by si k tomu potreboval nieco viac posli mi PM. Bez toho, aby som videl ako zmluva vyzera, ake su podmienky a co si moze kazda zo stran narokovat sa neviem k tomu viac vyjadrit. To co som napisal vyssie plati, je ale mozne, ze ked mi posles konkretne podmienyk pre moje (alebo podobne) auto, zmenim nazor :mrgreen:
Teraz uz nepochybujem, ze to nie je podvod a ze Ty to nemyslis zle, len chcem zistit, ci skutocne za peniaze, ktore si vyssie spomenul dostanem nieco, co sa v skutocnosti velmi podoba na fabricku zaruku - ale nie je zarukou vyrobcu.
Ak by si skutocne mal pravdu, tato vec by stala za to a oplatila by sa asi mnohym ludom odtialto. :thumbup:

Neodpustim si ale poznamku, ze si na to od pociatku isiel marketingovo velmi nestastne. Uz momente, ked sa tu objavili prve pochybnosti si mal napisat jasne, ze ide o poistku a info o produkte vie potvrdit aj servisny poradca Jozko Mrkvicka z BMW dealerstva v Hornej Dolnej s ktorym Ty spolupracujes... a tie VPP si radsej ani posielat nemal, urobili vo veci este vacsi chaos a dopredu spochybnili tento produkt, ktory sa v konecnom dosledku moze (ale nemusi) ukazat ako dobra vec... :?
Mohli sme si tu odpustit mnoho zbytocnych nedorozumeni...
A este, nie je pravdou, ze tento produkt je v sieti BMW az taky znamy. Slecinka, ktora zdvihla v BMW telefon najprv netusila kde je sever a trvalo hodnu chvilu kym nasla cloveka, ktory mi bol schopny povedat, ze CarGarant pozna, ale este s nimi nikdy nespolupracoval...

ok mas PM a ďakujem ze tvoju snahu a že si to ako tak trošku očistil
e36 318i ex
e46 320d ex
e39 520i ex
e46 318i ex
e39 520i touring ex

jpav1

Piatok, 30. Novembra 2012, 21:38

BTW CarGarant aj ta samotna spolocnost nazyva v zmluve ako "poistne krytie", cize tak.

VoMack a ostatni, nemate info o podmienkach, ako sa da (a ci sa da) priplatit ta rozsirena zaruka v BMW na kazde auto? Konkretne mam na mysli 02/2009 320d LCI, bezplatny servis este do cca 100 000km, zaruka tomu uz asi vyprsala.

Diky moc.

bruno75

Piatok, 30. Novembra 2012, 23:32

Urcite da, auto este nie je take stare. Zavolaj si do TOB a tam ti radi vsetko povedia, ale pocitaj s tym, ze lacne to nebude... Pokial viem, podmienok na predlzenie zaruky tam vela nie je, teda okrem prachov :mrgreen: Najviac asi zalezi na tom kolko mas najazdene a kolko najazdis rocne.

jpav1

Piatok, 30. Novembra 2012, 23:52

Vomack tu spominal nieco okolo 2800€, ale predsalen, ma 2x drahsie a zlozitsie auto, sam som zvedavy - skusim v pondelok :-)

voMacK
Auto: G31 540i

Sobota, 1. Decembra 2012, 12:59

toto vlakno tu uz nechavam, len pre ostatnych clenov..zakladatel temy je u mna kardinalny diletant, ktory tu viac krat odprezentoval, ze ani sam nevie co ponuka. BTW ten jeho "produkt" sa da zakupit aj v TOB, takze sa kludne na to opytaj, ked uz budes riesit predzlenie zaruky.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

jpav1

Sobota, 1. Decembra 2012, 13:29

jj, len mna skor zaujimala ta Tvoja zaruka, ci nemas konkretnejsie info, ale diky, skusim teda :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných