... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

bawo730i
Autor témy
Auto: bmw e32 730i
Kraj: Trnavský

odomknutie auta

Štvrtok, 29. Novembra 2012, 17:37

zdravim mam problem nemozem otovrit auto kedze sa mi vybila baterka...vodicov zamok je pokazeny a cez spolujazdcov zamok to nejde (ked potiahnem hlucku a domknem)....neviete ako by sa to dalo otvorit ..mam bmw e 32 r.v1990

Borisss

Re: odomknutie auta

Štvrtok, 29. Novembra 2012, 18:22

Chod ku spolujazdcovym dveram, chyt za klucku akoby si chcel dvere otvorit, drz ju hore a otoc klucom doprava az nadoraz.

To znamena:

Mal by sa otocit o viac ako 90 stupnov, pricom pri otoceni doprava o 90 stupnov sa akoby jemne zasekne. Treba ho len pootocit este trosku viac aby sa oprel o doraz uplne dole.

EDIT: Este tento navod by mohol pomoct:
http://blog.bavauto.com/5853/bmw-e34-5-series-and-e32-7-series-locked-out-dead-battery-emergency-entry/

bawo730i
Autor témy

Piatok, 30. Novembra 2012, 18:27

Ďakujem to som skúšal a nešlo to klúč ako keby preskakoval...otvorili sme ho tak ze sme na alternator pripojili baterku auto sme v pohode otvorili kluč pichly do zapalovania no išli sme si zapálit dvere sa zabuchly a auto sme už viac neotvorili...museli sme rozbit okno :(

Borisss

Piatok, 30. Novembra 2012, 20:05

Skoda, ze to neslo, skoda okna. Mozno by to chcelo skusit, ci sa da otvorit kapota spod auta pouzitim vesiaku. Vraj to funguje, no este nebola prilezitost to skusit :mrgreen:

bawo730i
Autor témy

Štvrtok, 6. Decembra 2012, 09:41

no keby to viem skôr :)....ale už som spravil vývody z baterky do kufra takze problém už nebude :)...ešte potrebujem zadne pravé svetlo zohnat neviete o nejakom ?

Užívateľov profilový obrázok
j.matrix
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 6. Decembra 2012, 13:21

bawo730i napísal:
Ďakujem to som skúšal a nešlo to klúč ako keby preskakoval...otvorili sme ho tak ze sme na alternator pripojili baterku auto sme v pohode otvorili kluč pichly do zapalovania no išli sme si zapálit dvere sa zabuchly a auto sme už viac neotvorili...museli sme rozbit okno :(

vidis, fajcenie robi iba zlobu vo svete O:)

Spominam si raz sme zastali na pumpe v rakusku, vedla nas nejaki chalani na mercedese. Vybehli v trickach na hajzel a ked sa vratili zistili ze auto sa im zahadne zamklo s klucami vo vnutri :)

alebo este lepsie na americkom, tam chlap auto nastartoval, laktom zamkol central na dverach a auto zabuchol zvonku nechtiac :) Potom sme ho tiez otvarali odpojenim a pripojenim baterky

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 211 neregistrovaných