... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
lenivyventil
Auto: e60 523i
Kraj: Bratislavský

Re: Motorkari a slusnost na cestach

Streda, 28. Marca 2012, 08:01

V prvom rade si treba uvedomit, koho si vsimnete skor. Dementa, co jazdi ako debil, ohrozuje seba aj ludi okolo. ALebo toho, co si ide svojim tempom a nevystrkuje hlavu. Dva roky na motorke mi dali viac, co sa tyka prehladu a predvidania na ceste, ako 10 rokov za volantom...Treba si uvedomit, ze toho motorkara nechrania ziadne plechy, a teda ten debil sa skor alebo neskor zrani, ale preco si frustraciu a mozno aj zavist vybijat na tom, co ide normalne a nikoho neohrozuje? Skuste si viac vsimat motorkarov (to su ti, co sa nepotrebuju predvadzat) a majte ho na zreteli az kym sa nedostane daleko pred vas...

A to, ze jazdia rychlejsie ako auta...ja jazdim po BA aspon 60-65 ak sa da. Preco? Lebo ked idem 50, tak si majstri sveta myslia, aka je to zabava ma predbiehat, mysickovat a brzdit predo mnou...

Proste trocha tolerancie aj na strane plechovkarov, aj na strane motorkarov...o nicom inom to nie je...ked ma clovek v hlave nasrane, nech radsej ostane doma...

TibiKE
Auto: BMW 330dA
Kraj: Košický

Streda, 28. Marca 2012, 10:08

UZ SA NAD SEBOU ZAMYSLITE PREBOHA SME BMW KLUB PRETO ZE NAS NIECO SPAJA PRECO BY NAS MAL NIEKTO ROZDELOVAT DEBILNYMI KOMENTAMI DO RITI LEN KYDAT A DRBAT KAZDY NA KAZDEHO TO LUDIA VEDIA.... BOHA JEDNA ZENSKA TU NAPISE "BMW A HOLA RIT" A JE Z TOHO HOTOVE BOJISKO NA NETE... SERTE NA TO UZIVAJTE SI SLNKO A CHODTE SA POVOZIT A UMYT AUTA A MOTORKY A BERTE KAZDY NA KAZDEHO OHLAD CI UZ JE V AUTE NA MOTORKE ALEBO MA LEN BYCIKEL....

LEXXX525
Kraj: Nitriansky

Streda, 28. Marca 2012, 10:38

=D>

daj cislo na toho ocneho :P
Naposledy upravil/-a LEXXX525 v Pondelok, 22. Augusta 2016, 00:20, upravené celkom 1 krát.

Lukynko
Autor témy
Auto: E34 2.5TDs-ko :)

Streda, 28. Marca 2012, 11:07

TibiKE napísal:
UZ SA NAD SEBOU ZAMYSLITE PREBOHA SME BMW KLUB PRETO ZE NAS NIECO SPAJA PRECO BY NAS MAL NIEKTO ROZDELOVAT DEBILNYMI KOMENTAMI DO RITI LEN KYDAT A DRBAT KAZDY NA KAZDEHO TO LUDIA VEDIA.... BOHA JEDNA ZENSKA TU NAPISE "BMW A HOLA RIT" A JE Z TOHO HOTOVE BOJISKO NA NETE... SERTE NA TO UZIVAJTE SI SLNKO A CHODTE SA POVOZIT A UMYT AUTA A MOTORKY A BERTE KAZDY NA KAZDEHO OHLAD CI UZ JE V AUTE NA MOTORKE ALEBO MA LEN BYCIKEL....

PLNE S TEBOU SUHLASIM

A POPROSIL BY SOM ABY STE SI ZALOZILI PONIEKTORY STRANKU NA FORE Z NAZVOM - NERVACI - A NEDAVALI TU VECI NESUVISIACE SO SLUSNOSTOU NA CESTACH A MOTORKARMI

Lukynko
Autor témy

Štvrtok, 5. Apríla 2012, 14:21

K slusnosti na cestach...
Idem si dnes ja tak domov napokoju...a co sa stalo? Spicka kazdy nervozny kazdy sa dakde tlaci.Prisiel som na krizovatku do priradzovacieho pruhu a myslite ze ma niekto pustil? HOVNO! Ani to nikoho nenapadlo..az potom sa kolona zastavila a ja som pozrel na chlapca v dodavke, sklopil rucky a poprosil.A co sa stalo? PUSTIL MA! Darmo..niekedy staci len pekne poprosit.
Mate podobnu skusenost?

naftaman
Auto: BMW E46 330d 135kw
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 5. Apríla 2012, 15:23

Lukynko napísal:
K slusnosti na cestach...
Idem si dnes ja tak domov napokoju...a co sa stalo? Spicka kazdy nervozny kazdy sa dakde tlaci.Prisiel som na krizovatku do priradzovacieho pruhu a myslite ze ma niekto pustil? HOVNO! Ani to nikoho nenapadlo..az potom sa kolona zastavila a ja som pozrel na chlapca v dodavke, sklopil rucky a poprosil.A co sa stalo? PUSTIL MA! Darmo..niekedy staci len pekne poprosit.
Mate podobnu skusenost?

bežne púšťam aj keď nemusím, vdy jasne a zrozumitelne aby sa zas zbytočne nečakalo

Lukynko
Autor témy

Piatok, 18. Mája 2012, 20:06

Dnes - Caklov (okr VT) smerom na VT. Tak dobre sa mi ide ked za mnou hluk...no neskocil som skoro v sanci? A to som mal 120km/h na tachometry a tot magor z motorkou mi este usiel z dohladu.
Nemal som sancu ani ho chytit.
Pirat nasich ciest...darmo :)

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 29. Novembra 2012, 22:17

Tak čo motorkári, mašiny zazimované ? :wink:
Agelias© by migo
///MARKETING

Borisss

Štvrtok, 29. Novembra 2012, 23:16

Modlim sa, aby prisiel vomack a zamkol to tu.

M3 lover

Štvrtok, 29. Novembra 2012, 23:23

a to už prečo ?
Agelias© by migo
///MARKETING

Borisss

Štvrtok, 29. Novembra 2012, 23:27

Lebo okrem tvojho posledneho prispevku to nema ziadnu hodnotu a uz vobec nie uroven.
Vsade same to iste - vyplakavanie, stazovanie sa na druhych atd.

Ja stretavam na cestach tych istych ludi ako vy, akurat namiesto pohonkavania si nad vykonom motora radsej dam smerovku doprava a nech si ide.
Sranda, kamarat ma zavodne auto, s ktorym jazdi aj bezne a jazdi predpisovo. A tiez nema problem.

Viete vazeni, niekedy to nieje len o "tych druhych".

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Piatok, 30. Novembra 2012, 07:08

boriss, toto mi minule napisal jeden a na druhy den pisal prispevok dlhy ako ruka :D

skus si sadnut raz ako spolujazdec a sleduj, avsak ak byvas mimo tuto bananovu republiku na zapad/juh, tak mas recht, vela toho neuvidis.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

M3 lover

Piatok, 30. Novembra 2012, 10:19

Boris ty si sa prave zobudil, si natahany alebo ako inak si mam vysvetlit tvoj prispevok ?
Dole pod tymto je tema, kde je 35 stran kktin a 5 užitočnych stran a nie je zamknuta, nevidim teda dovod prečo by malo byt zamknute toto.

Ked som sa pýtal motorkárov (čo ty určite nie si) či už zazimovali, tym si pohonievam nad výkonom motora hej ? =D> ty si dobry blbeček...

Čo sem pletieš kamoša čo ma "závodne" auto. Nikoho to nezaujíma. Asi ked ide na rohlíky do lidlu tak ako má ísť ?

tymto Ta chcem poprosiť, svoje dalšie užitočné príspevky do tejto témy už neposielaj.
Agelias© by migo
///MARKETING

Borisss

Piatok, 30. Novembra 2012, 11:42

Nielenze som natahany, ale aj hasis je moje volnocasove hobby :thumbup:

EDIT: M3 lover, akurat tvoj prispevok som nemyslel. A ze ja som natahany :-k

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: voMacK a 230 neregistrovaných