... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
SamoM3
Auto: E36M3,2 coupe
Kraj: Trenčiansky

Re: Motorkari a slusnost na cestach

Pondelok, 26. Marca 2012, 06:17

Morkari su v pohode obdivujem tych co to skutocne vedia a vzdy sa najdu kokoti aj medz vodicmi aut takze pohoda a ked ste sa tak dostali k tej cudzineckej legi nemate nahodou niekto knihy 15rokov v legi odStanislava Gazgika a Platili mne za smrt od Robina Horsfalla?A ak tie specialne jednotky niekoho zaujimaju doporucujem knihu Bratrstvo valecniku (gogo izrael)

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 26. Marca 2012, 08:49

vzdy je to o dostupnosti, ten co ma v hlave nasrate ma nizsiu sancu zarobit peniaze, aby si mohol kupit silnejsi stroj, preto jazdi vecsina na tdi a len menej sa ich prefiltruje napriklad ku nam
povedal by som ze zhodne to je aj na dvoch kolesach, ale ked je kokot zabije sa aj na bicykli alebo babete a netreba mu ani hajabusu ani ninju

mimochodom mame hondu fortrax, co je sice ine zelezo ako vecsina tu opisovanych a je to pracovny stroj, ale viem ze tych 30-40 co idem v leste mi uplne staci na adrenalin.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 26. Marca 2012, 12:48

Jak už bolo pisane...je to jak na autach..vsade su kokoti a ti co im este v hlave nieco zostalo

co neznasam ja na motorkaroch je to chronicke nedodrzovanie rychlosti, v zakrutach jak idioti rezu svoj pruh uplne natlaceny na stred cesty..... arogancia atd atd....je to vsak individualne, zbytocne sa uz rozculovat

inac proti motorkarom nic nemam...sam sa obcas povozim
Agelias© by migo
///MARKETING

Kraken
Auto: E36 E30 E30
Kraj: Prešovský

Pondelok, 26. Marca 2012, 13:28

LEXXX525 napísal:
Ja som vcera na ceste z Galanty do Sale predbiehal kamion,a debilko na chopperi sa najebal este vedla mna si myslel ze nas da obidvoch :D tak som jebol pedal na podlahu kickdown a mohol sa aj pojebat a dobehnut ma nevedel :D tak som spomalil na 100,a zachvylu sa kokotko zas lepi,jak ma chcel dobehnut tak som zas pridal nezdrhol som mu isiel som schvalne rovnakov rychlostou ako on a viac jak 195 mu to nedalo :D tak som dal dole okno a kricim ze co kokotko viac to neda? a odletel som mu,zastavil som sa na benzinke a koho nevidim,motorkar :D hodil namna silny pohlad som cakal ze nieco povie a hnet ho dokopem,ale nic isiel donutra nieco kupil a bez slov zmizol...

Mam vela kamaratov motorkarov,sam som chcel kupit GSX-R :-" ale vsetci co poznam su normalny a jazdia normalne,aj ked sem tam rychlejsie,ale ty "ghostrideri" musia mat nejaku stranku pre buzerantov ze ako nasrat co najviac vodicov v cestnej premavke,vobec ich nechapem,nerozmysla ze ked v 200km/h najebe do limuziny tak z neho ostane len kasa?

Predstavujem si ako si das v rychlosti 195km/h dole okno a kricis "co kokotko viac to neda?" pri 60km/h by ta ledva pocul koli vetru a zvuku chopra a to by este musel ist pri tvojom okienku

LEXXX525
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 26. Marca 2012, 14:11

jgj
Naposledy upravil/-a LEXXX525 v Utorok, 18. Júla 2017, 11:41, upravené celkom 1 krát.

Xader

Pondelok, 26. Marca 2012, 14:45

Tiez som bol motorkar ... tento rok som predal gsx-r1000 a mozem s kludnym svedomim povedat, ze sa da jazdit aj predpisovo, pohodovo a vychutnat si jazdu. Je to len o ludoch a nie o tom, ze ja som na motorke, ty na aute, alebo kamos na kamione... Ked je proste niekto chuj na ceste, tak je jedno co ma ...

A tie pokrikovacky a zazeracky za volantom su trapne ... v zamknutom aute je kazdy FRAJER !!! ... raz na to doplatite, ked vas nejaky vypatlany magor vytiahne na krizovatke z aute a nakope vas ritou naspat cez okienko !
bmw e61 530xd
bmw e60 535d - ex
bmw e46 M3 - ex
bmw e36 M3 - ex
bmw e46 325xi - ex
bmw e46 330xd - ex
bmw e46 330ci - ex
bmw e39 530d - ex

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 26. Marca 2012, 15:30

LEXXX525: ked tak citam co tu pises pride mi, ze najvacsi mudrc si tu ty

teraz nam napis este tu o kozliatkach
Agelias© by migo
///MARKETING

LEXXX525

Pondelok, 26. Marca 2012, 16:46

op
Naposledy upravil/-a LEXXX525 v Utorok, 18. Júla 2017, 11:42, upravené celkom 1 krát.

gtit
Kraj: Košický

Pondelok, 26. Marca 2012, 16:53

Uz sa tesim ako zacnu motorkari jazdit hore Jahodnou :smile: Aspon sa bude s kym nahanat po prvu zatacku :D potom koncia.

Lukynko
Autor témy
Auto: E34 2.5TDs-ko :)

Pondelok, 26. Marca 2012, 17:34

Vela motorkarov tu pisete a kvazi mate pravdu...Neviem kolko rockov mozete mat, pretoze mate spravne nazory.K slusnosti na cestach ste sa zacali vyjadrovat, Stalo sa nam s bratom (zvacsa sme v aute dvaja) X-krat ze sme mali problemy na krizovatkach a nasli sa aj vypatlanci dokazujuci si svojou lysohlavkou a retazou od byka kadeco...Zazil som rozne situacie a az na dva pripady sa to zaobislo bez vacsej ujmy ako vymena nazorou.Slovami - kokot,jebnuty a ine

Kraken
Auto: E36 E30 E30
Kraj: Prešovský

Pondelok, 26. Marca 2012, 19:00

LEXXX525 napísal:

#-o Dalsi teoretik a mudrc,milujem ludi co pocitaju pri kazdej prilezitosti silu vetra a zemsku pritazlivost atd... :D takto sa to jednoducho stalo,nehovorim ze pocul co som povedal a nehovorim ze nato nejak odpovedal.Inak nevies mi vypocitat pri akej konstalacii hviezd bude mat moje auto najvecsi vykon?lebo ako vidim tak si strasne mudri... :thumbup:

dakujem za uznanie mojej mudrosti, tvojou silnou strankou je zas pisanie bajok =D>

LEXXX525

Pondelok, 26. Marca 2012, 19:17

1
Naposledy upravil/-a LEXXX525 v Utorok, 18. Júla 2017, 11:42, upravené celkom 1 krát.

M1R3C
Auto: BMW E39 540i ///M
Kraj: Trnavský

Pondelok, 26. Marca 2012, 21:22

LEXXX525 napísal:

#-o Dalsi teoretik a mudrc,milujem ludi co pocitaju pri kazdej prilezitosti silu vetra a zemsku pritazlivost atd... :D takto sa to jednoducho stalo,nehovorim ze pocul co som povedal a nehovorim ze nato nejak odpovedal.Inak nevies mi vypocitat pri akej konstalacii hviezd bude mat moje auto najvecsi vykon?lebo ako vidim tak si strasne mudri... :thumbup:

Ešte si kúp snímač nadmorskej výšky a čidlo spotenej rite na sedačke a budeš komplet nadiktueš mu údaje a vypočíta všetko :lol: (nič proti nikomu len trocha srandy )
A k téme mal som dosť keď na babe obiehal motorkár o zákruty a len v bočnom okienku som videl jeho hlavu na úrovni klučky to už bolo dosť a oproti auto ](*,) (tiež nehádžem všetkých do jedného vreca ale povedze si úprimne ked si zobere chalan motkru čo dá 250 cca tak myslíš že pôjde na okruh kde je nuda ? ... Určite lepšie medzi autamy a podobne a ukazovať sa :lol: (nezabudnite potom kričať že som kokot a podobne :wink: )
Motto: Radšej žiť krátko a mať balhobyt, ako žiť dlho a splácať cudzí byt.
BMW e39 540i ///M
BMW e39 530da ///M -EX
BMW e38 740iL -EX
SUV (non BMW) -EX
Bmw e38 740ia -EX
Bmw e38 740iL - EX
Bmw e38 735iL-EX

Lukynko
Autor témy
Auto: E34 2.5TDs-ko :)

Utorok, 27. Marca 2012, 07:12

si kokot!!! :D :D :D :D
Ale neee vazne pravdu mas...a zas ani chytit ho nemozes bo ti ujde :D

abernolak
Auto: BMW 525 D (E60)

Utorok, 27. Marca 2012, 07:29

skoda ze cak noris nerozumie po slovensky, lebo by sa sem urcite zapojil...
525d (E60)
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 224 neregistrovaných