... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
LEXXX525 napísal:Ja som vcera na ceste z Galanty do Sale predbiehal kamion,a debilko na chopperi sa najebal este vedla mna si myslel ze nas da obidvochtak som jebol pedal na podlahu kickdown a mohol sa aj pojebat a dobehnut ma nevedel
tak som spomalil na 100,a zachvylu sa kokotko zas lepi,jak ma chcel dobehnut tak som zas pridal nezdrhol som mu isiel som schvalne rovnakov rychlostou ako on a viac jak 195 mu to nedalo
tak som dal dole okno a kricim ze co kokotko viac to neda? a odletel som mu,zastavil som sa na benzinke a koho nevidim,motorkar
hodil namna silny pohlad som cakal ze nieco povie a hnet ho dokopem,ale nic isiel donutra nieco kupil a bez slov zmizol...
Mam vela kamaratov motorkarov,sam som chcel kupit GSX-Rale vsetci co poznam su normalny a jazdia normalne,aj ked sem tam rychlejsie,ale ty "ghostrideri" musia mat nejaku stranku pre buzerantov ze ako nasrat co najviac vodicov v cestnej premavke,vobec ich nechapem,nerozmysla ze ked v 200km/h najebe do limuziny tak z neho ostane len kasa?
LEXXX525 napísal:
Dalsi teoretik a mudrc,milujem ludi co pocitaju pri kazdej prilezitosti silu vetra a zemsku pritazlivost atd...
takto sa to jednoducho stalo,nehovorim ze pocul co som povedal a nehovorim ze nato nejak odpovedal.Inak nevies mi vypocitat pri akej konstalacii hviezd bude mat moje auto najvecsi vykon?lebo ako vidim tak si strasne mudri...

LEXXX525 napísal:
Dalsi teoretik a mudrc,milujem ludi co pocitaju pri kazdej prilezitosti silu vetra a zemsku pritazlivost atd...
takto sa to jednoducho stalo,nehovorim ze pocul co som povedal a nehovorim ze nato nejak odpovedal.Inak nevies mi vypocitat pri akej konstalacii hviezd bude mat moje auto najvecsi vykon?lebo ako vidim tak si strasne mudri...
(tiež nehádžem všetkých do jedného vreca ale povedze si úprimne ked si zobere chalan motkru čo dá 250 cca tak myslíš že pôjde na okruh kde je nuda ? ... Určite lepšie medzi autamy a podobne a ukazovať sa