... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
LEXXX525 napísal:Ja som vcera na ceste z Galanty do Sale predbiehal kamion,a debilko na chopperi sa najebal este vedla mna si myslel ze nas da obidvochtak som jebol pedal na podlahu kickdown a mohol sa aj pojebat a dobehnut ma nevedel
tak som spomalil na 100,a zachvylu sa kokotko zas lepi,jak ma chcel dobehnut tak som zas pridal nezdrhol som mu isiel som schvalne rovnakov rychlostou ako on a viac jak 195 mu to nedalo
tak som dal dole okno a kricim ze co kokotko viac to neda? a odletel som mu,zastavil som sa na benzinke a koho nevidim,motorkar
hodil namna silny pohlad som cakal ze nieco povie a hnet ho dokopem,ale nic isiel donutra nieco kupil a bez slov zmizol...
Mam vela kamaratov motorkarov,sam som chcel kupit GSX-Rale vsetci co poznam su normalny a jazdia normalne,aj ked sem tam rychlejsie,ale ty "ghostrideri" musia mat nejaku stranku pre buzerantov ze ako nasrat co najviac vodicov v cestnej premavke,vobec ich nechapem,nerozmysla ze ked v 200km/h najebe do limuziny tak z neho ostane len kasa?
LEXXX525 napísal:
Dalsi teoretik a mudrc,milujem ludi co pocitaju pri kazdej prilezitosti silu vetra a zemsku pritazlivost atd...
takto sa to jednoducho stalo,nehovorim ze pocul co som povedal a nehovorim ze nato nejak odpovedal.Inak nevies mi vypocitat pri akej konstalacii hviezd bude mat moje auto najvecsi vykon?lebo ako vidim tak si strasne mudri...
LEXXX525 napísal:
Dalsi teoretik a mudrc,milujem ludi co pocitaju pri kazdej prilezitosti silu vetra a zemsku pritazlivost atd...
takto sa to jednoducho stalo,nehovorim ze pocul co som povedal a nehovorim ze nato nejak odpovedal.Inak nevies mi vypocitat pri akej konstalacii hviezd bude mat moje auto najvecsi vykon?lebo ako vidim tak si strasne mudri...