... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Helldiver
Auto: E90 330d M-paket
Kraj: Bratislavský

Utorok, 11. Marca 2008, 19:15

To je pravda, nedavno som pre brata zohnal 525i 24V z rakuska za fakt relativne smiesnu sumu a tomu auticku nic neni, podvozok v krasnom stave (narozdiel od aut jazdenych na nasich tankodromoch), motorcek takisto, interier sme dali vytepovat a super tiez, lak peknucky.
EX E30 325i limo 89' Deplhingrau
EX E34 535i 92' Schwarz
EX E34 535iA 91' Diamantschwarz
EX E46 328ci 2000' Silber
E90 330d 2007' M-paket

BaDDog
Kraj: Bratislavský

Utorok, 11. Marca 2008, 23:41

SEMTEX: 8) pekne si to tu vysvetlil...a to jest pravda... :!:

pa3sko

Streda, 12. Marca 2008, 11:13

Najlepsi 5kovy motor je ten co ma 530D.... super vykon, nizka spotreba, dlha zivotnost. 8)

brio1

Streda, 12. Marca 2008, 16:41

semtex napísal:
nechcem ti kazit idealy, ale si si isty do coho a preco vlastne sa do toho pustas?? ak ma mat prestavba zmysel, musi ist o vyrazne zvysenie vykonu, pripadne a spriaznenie beznej spotreby. ak implantujes motor nad 200K, caka ta podvozok a brzdy. vsak naco mat rychlu rakvu.
ak ide o spotrebu, skus spocitat, kolko koruniek do toho das a kolko km budes musit usetrit, aby sa ti to rentovalo.asik naj riesenie cele afto, buracka, koli kabelazi, kardanu, diff,...
prirataj cas, za ktory to cele urobis +50% ako beznu odchylku pri planovani takychto akcii. vyseldkom je cas, ktory budes riesit rozne nastrahy neznameho typu a hlavne budes bez afta.

skus radsej uvazit, za kolko dokazes predat svoje afto, prirataj cenu buracky, pripadne vsetkych dielov. dostanes sa skoro na cenu, za ktoru donesies hotove afto z vonku, ktore uz dokazes mat na rozdiel od prestavby legalne (oplati sa koli buducemu predaju) a hlavne nemusis nic robit a usetris nekonecne casu a nervov.
verim, ze citovy vztah k nasim milacikom niekdy zastiera racionalne zmyslanie, avsak mierny nadhlad na situaciu nemusi byt na skodu.

svatá pravda..

a nefíčí 4.0d a3.0d cez canbus?
to musí byť iná trtkača zpojazdniť to

xtreme
Autor témy
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Streda, 12. Marca 2008, 16:53

brio1 napísal:
svatá pravda..

a nefíčí 4.0d a3.0d cez canbus?
to musí byť iná trtkača zpojazdniť to

co kde aka trtkacka?:lol:

co spojazdnit? trosku som mimo.. :?

mam tam tu 2,4td a len som rozmyslal tam napratat nieco zivsie.. ale odstupom casu myslim ze do 5er to nie je najlepsi napad..
uvidime, zatim sa posnazim nejakym zazrakom dosiahnut origo stav, a potom mozme spekulovat co dalej..

ale najradsej by som sa pohral s e30tkou, alebo uz s 36tkou.. ale to je uz daleka buducnost..

len pre info.. do nicoho sa nepustam, tato tema bola zalozena v teoretickej rovine, so snahou pozbierat co najviac info a potom sa rozhodnut.. diki moc.
.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 15 neregistrovaných